Головна » Статті » Рецепти |
Кольорові фаршировані яйця
Для приготування цієї страви нам треба: три яйця; начинки: печінка - 30 грамів, слив. масло -20 грамів; крапелька коньяку, сіль, зелений лук, петрушка, кріп, чорний перчик; сир -20 грамів (натерти), слив. олія - 10 г, перець, сіль; тушковані печериці - 20 грамів; слив. масло - 30 г, сіль, перець; заливка: 4 ст. ложки майонезу, 40 г зеленого салату, чайна ложка томатної пасти, чайна ложка соку буряка, чайна ложка желатину, чайна ложка соку шпинату. Яйця варимо, остуджуємо, чистимо і виймаємо жовтки. Готуємо начинку: Печінка пропускаємо через м'ясорубку, розтираємо його з жовтком і маслом. Додаємо тертий лук, коньяк, рубану зелень, солимо і перчимо. Всі компоненти розтираємо в однорідну масу. Тертий сир, жовток і масло приправляємо перцем, сіллю і гарненько розтираємо. Тушковані печериці пропускаємо через м'ясорубку. З'єднуємо їх з жовтками, маслом, солимо, перчимо та ретельно розтираємо. Наповнюємо білки начинками, складаємо так, щоб вийшли цілі яйця, і охолоджуємо в холодильнику. Майонез з'єднуємо з розпущеним желатином, ділимо на три частини. Першу частину фарбуємо буряковим соком, другу - томатною пастою, третю - соком шпинату. Коли майонез стане застигати, беремо яйця по одному, нанизуємо на маленьку шпажку, занурюємо в майонез. Зворотним кінцем шпажку вставляємо в друшляк. Друшляк з яйцями ставимо в холодильник і остуджуємо. На тарілку викладаємо салатні листя, а зверху яйця. | |
Просмотров: 684 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |