Головна » Статті » Рецепти

Кольорові фаршировані яйця
Для приготування цієї страви нам треба:
три яйця;
начинки:
печінка - 30 грамів, слив. масло -20 грамів; крапелька коньяку, сіль, зелений лук, петрушка, кріп, чорний перчик;
сир -20 грамів (натерти), слив. олія - 10 г, перець, сіль;
тушковані печериці - 20 грамів; слив. масло - 30 г, сіль, перець;
заливка: 4 ст. ложки майонезу, 40 г зеленого салату, чайна ложка томатної пасти, чайна ложка соку буряка, чайна ложка желатину, чайна ложка соку шпинату.


Яйця варимо, остуджуємо, чистимо і виймаємо жовтки. Готуємо начинку:

Печінка пропускаємо через м'ясорубку, розтираємо його з жовтком і маслом. Додаємо тертий лук, коньяк, рубану зелень, солимо і перчимо. Всі компоненти розтираємо в однорідну масу.

Тертий сир, жовток і масло приправляємо перцем, сіллю і гарненько розтираємо.

Тушковані печериці пропускаємо через м'ясорубку. З'єднуємо їх з жовтками, маслом, солимо, перчимо та ретельно розтираємо.

Наповнюємо білки начинками, складаємо так, щоб вийшли цілі яйця, і охолоджуємо в холодильнику.

Майонез з'єднуємо з розпущеним желатином, ділимо на три частини. Першу частину фарбуємо буряковим соком, другу - томатною пастою, третю - соком шпинату.

Коли майонез стане застигати, беремо яйця по одному, нанизуємо на маленьку шпажку, занурюємо в майонез. Зворотним кінцем шпажку вставляємо в друшляк. Друшляк з яйцями ставимо в холодильник і остуджуємо.

На тарілку викладаємо салатні листя, а зверху яйця.
Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, Чайна

Рекомендовані рецепти:

Смажена картопля з часниковими стрілками
Смажене морозиво
Пиріг-галета з журавлиною
Готуємо сушіння
Житні млинці
Samosa - індійські пиріжки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: