Головна » Статті » Рецепти

Зелений салат з куркою
Ніжний на смак і легкий у приготуванні салатик з курицей.Этим салатом моя родина дуже любить вечеряти жарким літом.
Для приготування 4-х порцій потрібно:

двісті грамів курячого філе;
приправа для курки (основний компонент приправи - орегано) - одна ст. ложка;
суміш салатних листків ( лолло россо, фризі, салат-латук) - за десять аркушів кожного виду;
помідори черрі - чотири штуки;
дві ст. ложки ростить. масла;

заправка:
одна ч. ложечка бальзамічного оцту;
п'ятдесят мілілітрів оливкової олії;
зубчик часничку;
невеликий пучок петрушки;

Приготування:

Моєму куряче філе, сушимо його рушником з паперу і гарненько, з усіх сторін, натираємо приправою для курки. На великій сковороді гріємо масло й обсмажуємо філе по чотири хв. з кожної сторони. Остуджуємо філе і ріжемо соломкою.

Листя салату перебираємо, миємо, підсушуємо і рвемо руками на великі шматочки. Помідори черрі миємо й ріжемо навпіл.

У великій салатниці змішуємо салатні листя, філе і черрі.

В окремій мисочці змішуємо оливки. масло з оцтом, додаємо нарізаний часник, рубану петрушку і трохи збиваємо заправку.

Заправляємо салат і подаємо.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, черрі

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові квадратики
Пиріг лимонно-медовий
Сирні кекси з кропом і кмином
Ажурні млинці (рецепт)
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: