Головна » Статті » Рецепти |
Свинина в гірчичному соусі
Для приготування свинини нам треба: сто грамів моркви; один маленький цукіні; сіль, чорний перець; сімдесят п'ять мілілітрів вершків; третя частина пучочка шніт-цибулі; ч. ложечка не надто гострої гірчиці; п'ятдесят мілілітрів бульйончик; ст. ложка сметани; ч. ложка злив. масла; свиняча котлетка без кісточки, вагою сто п'ятдесят грамів; ч. ложка оливки. масла; Цибуля, цукіні і моркву миємо й сушимо. Моркву чистимо. Моркву і кабачок ріжемо скибочками. Шніт-цибулю ріжемо колечками. Бульйон з'єднайте з вершками, додаємо горчичку, розмішуємо і доводимо до кипіння. Потім додаємо сметанку. Приправляємо сіллю і перцем, додаємо кільця цибулі. На злив. олії обсмажуємо овочі. Перчимо, солимо і додаємо 75 мл води. Тушкуємо до випарювання рідини. Готові овочі ставимо в тепле місце, наприклад, в не дуже гарячу духовку. Обсмажуємо Свинину на оливки. олії по три хвилини з кожного боку. Подаємо з гарніром з тушкованих овочів, полив зверху гірчичним соусом. | |
Просмотров: 762 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |