Головна » Статті » Рецепти

Свинина в гірчичному соусі
Для приготування свинини нам треба:
сто грамів моркви;
один маленький цукіні;
сіль, чорний перець;
сімдесят п'ять мілілітрів вершків;
третя частина пучочка шніт-цибулі;
ч. ложечка не надто гострої гірчиці;
п'ятдесят мілілітрів бульйончик;
ст. ложка сметани;
ч. ложка злив. масла;
свиняча котлетка без кісточки, вагою сто п'ятдесят грамів;
ч. ложка оливки. масла;

Цибуля, цукіні і моркву миємо й сушимо. Моркву чистимо. Моркву і кабачок ріжемо скибочками. Шніт-цибулю ріжемо колечками. Бульйон з'єднайте з вершками, додаємо горчичку, розмішуємо і доводимо до кипіння. Потім додаємо сметанку. Приправляємо сіллю і перцем, додаємо кільця цибулі. На злив. олії обсмажуємо овочі. Перчимо, солимо і додаємо 75 мл води. Тушкуємо до випарювання рідини.

Готові овочі ставимо в тепле місце, наприклад, в не дуже гарячу духовку. Обсмажуємо Свинину на оливки. олії по три хвилини з кожного боку. Подаємо з гарніром з тушкованих овочів, полив зверху гірчичним соусом.
Просмотров: 762
Категория: Рецепти |
| Теги: додаємо, моркву

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Закусочний шпинат
Коржики на кефірі "від бабусі"
Здобні рогалики з какао
Макаронний салат "Рим"
Пиріг-галета з журавлиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: