Головна » Статті » Рецепти |
Продукти: двадцять чотири великі креветки; вісім листочків салату; одне яйце; чотири стіл. ложки вершків; сік половинки лимончика; одна стіл. ложка гірчиці; сіль; чотири стіл. ложки оливкової олії; одна стіл. ложка коньяку; чотири часточки червоного болгарського перчика; майоран і чорний перець; чотири скибочки лимона; дві стіл. ложки пікантного кетчупу; Зазвичай у нас в магазинах продаються варено-морожені креветки. Їх варити не треба, достатньо просто прогріти... |
Американськими вченими в ході проведених експериментів вдалося довести, що заморожування - це найкращий спосіб зберігання продуктів. Саме в заморожених овочах і фруктах, на відміну, наприклад, від сушених або консервованих, міститься максимальна кількість вітамінів і мінеральних речовин. Багато господинь влітку готують "морожені" запаси на зиму. Можна, звичайно, купити готові суміші і овочеві і фруктові. але хіба вони можуть зрівнятися з урожаєм місцевих садів і городів? При заморожуванні... |
Салат "Мімоза" відомий по своїй простоті салат: яйця, консерва рибна, цибуля, майонез, картопля. Відмінна основа для подальших экеспериментов. купуючи рибну консерву можна купити і баночку кукурудзи і додати в основу з яєць, картоплі, рибної консерви. Інший варіант: додати в основу терту буряк - вийде "сестра" оселедця під шубою. З кукурудзою непогано поєднується і свіжий огірок, також він поєднується з картоплею і з яйцем. Замість морської капусти... |