Головна » Статті » Рецепти

Суп з фрикадельками, пшоном і гречкою
Цей супчик зручно готувати, коли гречки і пшона залишається буквально по чуть-чуть. Повноцінної каші з такої кількості крупи не звариш, а для супу - в самий раз.
Продукти:
чотири картоплини;
одна велика морквина;
одна велика ріпчаста цибулина;
два літри води;
сіль;
за сорок грамів гречаної та пшоняної крупи;
лавровий листочок;
дві ст. ложки ростить. масла;
перець;
триста грамів курячого філе;
кріп і петрушка;


Пасеруємо на ростить. олії терту моркву і дрібно порубаний лук. У каструлі доводимо до кипіння два літри води. Кладемо в воду нарізану картоплю.
Коли картопля звариться до напівготовності, додаємо в каструльку промите пшоно і гречку, пасеровані овочі і солимо наш суп.

Куряче філе подрібнюємо блендером або пропускаємо через м'ясорубку. Фарш перчимо, солимо. Руки мочимо водою, ліпимо з фаршу фрикадельки і додаємо їх в суп.В кінці варіння кладемо в суп лавровий лист + січені кріп і петрушку.

Можна приготувати такий суп з крупи тільки одного виду. Теж виходить смачно.
Просмотров: 642
Категория: Рецепти |
| Теги: крупи, суп

Рекомендовані рецепти:

Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Коржики на кефірі "від бабусі"
Здобні рогалики з какао
Сирний пиріг з полуницею
Баклажани по-корейськи
Рулет маковий на дріжджах
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: