Головна » Статті » Рецепти |
Суп з фрикадельками, пшоном і гречкою
Цей супчик зручно готувати, коли гречки і пшона залишається буквально по чуть-чуть. Повноцінної каші з такої кількості крупи не звариш, а для супу - в самий раз. Продукти: чотири картоплини; одна велика морквина; одна велика ріпчаста цибулина; два літри води; сіль; за сорок грамів гречаної та пшоняної крупи; лавровий листочок; дві ст. ложки ростить. масла; перець; триста грамів курячого філе; кріп і петрушка; Пасеруємо на ростить. олії терту моркву і дрібно порубаний лук. У каструлі доводимо до кипіння два літри води. Кладемо в воду нарізану картоплю. Коли картопля звариться до напівготовності, додаємо в каструльку промите пшоно і гречку, пасеровані овочі і солимо наш суп. Куряче філе подрібнюємо блендером або пропускаємо через м'ясорубку. Фарш перчимо, солимо. Руки мочимо водою, ліпимо з фаршу фрикадельки і додаємо їх в суп.В кінці варіння кладемо в суп лавровий лист + січені кріп і петрушку. Можна приготувати такий суп з крупи тільки одного виду. Теж виходить смачно. | |
Просмотров: 678 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |