Головна » Статті » Рецепти

Помідори, запечені з яйцем і сиром
Цей рецепт я вичитала в якомусь старому жіночому кулінарному журналі під заголовком «Сніданок на швидку руку» і зараз ось згадала і вирішила спробувати приготувати, ну і заодно поділюся таким не складним рецептиком на цьому сайті.
Для початку наведу список продуктів, які потрібні нам для приготування запечених помідорів. Це будуть власне самі томати, які для цієї страви слід вибирати великі і тверді, я візьму на пробу три штучки. Також знадобляться курячі яйця в кількості шести штук, твердий сир або бринза - п'ятдесят грамів, таке ж (або трохи менше) кількість вершкового масла і панірувальні сухарі. Я, правда, спробую обійтися без сухарів, так як цей інгредієнт у мене на кухні в даний момент відсутній, а в магазин бігти не дуже й хочеться.
Помідори необхідно ретельно вимити, витерти, а потім розрізати навпіл і вийняти з них м'якоть. Викласти порожні половинки на деко. У кожну половинку помідора влити по одному сирому яйцю. Посолити, поперчити. Натертим на крупній тертці сиром або бринзою посипати помідори з яйцями, потім посипати сухарями і зверху покласти невеликий шматочок вершкового масла. Запекти в духовці. Подавати до столу гарячими.
Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: помідори, Які

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Шоколадні цукерки з м'ятою
"Сніжне" печиво
Горіхово-кавовий пиріг
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: