Головна » Статті » Рецепти

Помідори, запечені з яйцем і сиром
Цей рецепт я вичитала в якомусь старому жіночому кулінарному журналі під заголовком «Сніданок на швидку руку» і зараз ось згадала і вирішила спробувати приготувати, ну і заодно поділюся таким не складним рецептиком на цьому сайті.
Для початку наведу список продуктів, які потрібні нам для приготування запечених помідорів. Це будуть власне самі томати, які для цієї страви слід вибирати великі і тверді, я візьму на пробу три штучки. Також знадобляться курячі яйця в кількості шести штук, твердий сир або бринза - п'ятдесят грамів, таке ж (або трохи менше) кількість вершкового масла і панірувальні сухарі. Я, правда, спробую обійтися без сухарів, так як цей інгредієнт у мене на кухні в даний момент відсутній, а в магазин бігти не дуже й хочеться.
Помідори необхідно ретельно вимити, витерти, а потім розрізати навпіл і вийняти з них м'якоть. Викласти порожні половинки на деко. У кожну половинку помідора влити по одному сирому яйцю. Посолити, поперчити. Натертим на крупній тертці сиром або бринзою посипати помідори з яйцями, потім посипати сухарями і зверху покласти невеликий шматочок вершкового масла. Запекти в духовці. Подавати до столу гарячими.
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: помідори, Які

Рекомендовані рецепти:

Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Сочні з сиром
Сирний пиріг з мандаринами
Курчата, приготовані у виноградному соку
Спагетті з томатами і рибою
Бутерброди з сирним салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: