Головна » Статті » Рецепти

Домашній йогурт
Мені подруга підказала, як можна самостійно приготувати домашній йогурт. Виходить дуже смачний йогурт і головне консистенція така, як в магазинному продукті в стаканчиках (густий, щільний).
Потрібно гарне домашнє коров'яче молоко. Подруга робить йогурт з домашнього козячого молока (вони козу на дачі тримають), я готую з того молока, що на ринку продається.

Купую в супермаркеті пляшку готового продукту "йогурт Данон активиа" (зелена висока пляшка), без добавок, просто йогурт. Три літри молока розливаю по літрових банках, можна по пів літровим баночках розлити в кожну банку наливаю по одній столовій ложечці активии. На літр - дві столові ложки активии Данон. Ставимо банки в духовку або просто в тепле місце. Влітку жарко, банки на столі в кухні стоять і за десять годин виходить густий смачний йогурт. Взимку я банки ставлю в духовку, температуру + 30. З ранку заквашиваю молоко, години до дев'ятої йогурт вже готовий, зберігати готовий продукт треба в холодильнику.
Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: банки, йогурт

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Молоді кабачки в горіховому соусі
Лимонно-морквяне ласощі
Святковий торт "Смородинка"
Ажурні млинці (рецепт)
Домашні цукерки з інжиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: