Головна » Статті » Рецепти |
Салат з креветок
Продукти: двадцять чотири великі креветки; вісім листочків салату; одне яйце; чотири стіл. ложки вершків; сік половинки лимончика; одна стіл. ложка гірчиці; сіль; чотири стіл. ложки оливкової олії; одна стіл. ложка коньяку; чотири часточки червоного болгарського перчика; майоран і чорний перець; чотири скибочки лимона; дві стіл. ложки пікантного кетчупу; Зазвичай у нас в магазинах продаються варено-морожені креветки. Їх варити не треба, достатньо просто прогріти в гарячій воді. так, кладемо креветки в підсолену воду, а коли вона закипить, виймаємо їх шумівкою. Остуджуємо і чистимо. М'ясо креветок ріжемо шматочками, чотири креветки залишаємо цілими. Яйце варимо круто. Дістаємо жовток і протираємо його через ситечко. Викладаємо в миску, додаємо гірчицю. Перемішуємо, тоненькою цівкою вливаючи оливки. масло. Додаємо в соус вершки, кетчуп, коньяк і лимонний сік. Перчимо, солимо, перемішуємо. Чотири порційні салатниці викладаємо салатними листям. Наповнюємо салатниці м'ясом креветок. Зверху кладемо соус, прикрашаємо цілими креветками, скибочками лимона, перцю і листочками майорану. Охолоджуємо в холодильнику дві години і подаємо. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |