Головна » Статті » Рецепти

Правила заморожування свіжих фруктів і овочів
Американськими вченими в ході проведених експериментів вдалося довести, що заморожування - це найкращий спосіб зберігання продуктів. Саме в заморожених овочах і фруктах, на відміну, наприклад, від сушених або консервованих, міститься максимальна кількість вітамінів і мінеральних речовин.
Багато господинь влітку готують "морожені" запаси на зиму. Можна, звичайно, купити готові суміші і овочеві і фруктові. але хіба вони можуть зрівнятися з урожаєм місцевих садів і городів?

При заморожуванні свіжих фруктів і овочів слід дотримуватися нехитрих правил.

1. Перше, про що обов'язково потрібно пам'ятати, - це обов'язкове ретельне миття і просушування підготовлених до заморожування свіжих продуктів. Обсушити, наприклад, ягоди можна на розстеленій на столі бавовняному або лляному рушник.

2. Краще заморозити кілька невеликих порцій фруктів і овочів в маленьких контейнерах або мішечках, ніж складати все в один великий пакет - так буде зручніше потім продуктами користуватися.

3. Для домашньої заморозки овочів і фруктів досить, щоб температура в морозильній камері була не більше -18 градусів за Цельсієм - це дозволить зберігається свіжим продуктам протягом року.
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: овочів, фруктів

Рекомендовані рецепти:

Смачні сирники
Пісні рогалики
Заварний торт з ягодами
Пряники медово-бананові
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: