Головна » Статті » Рецепти

Салат з консервованої квасолею
Знадобиться підлогу літрова баночка консервованої червоної квасолі, триста грам шинки або будь молочної ковбаси, олія, ріпчаста цибуля, болгарський перець жовтий (великий), грам триста свіжих грибів, перець і сіль.
Грибочки треба обмити, нарізати, обсмажити, очистити цибулину і дрібно нарізаємо, додаємо нарізану цибулину до грибочкам і обсмажуємо все разом. Обсмажені гриби треба остудити і викласти на блюдо. До грибочкам квасолю консервовану додаємо (без рідини), додаємо нарізану дрібними кубиками шинку. Перець миємо, чистимо й нарізаємо кубиками, додаємо в салат. Цибулину (другу) ріпчасту соломкою нарізаємо, маринуємо у воді з оцтом, потім віджимаємо цибуля від рідини і в салат перекладаємо.

Всі складові салату в страві перемішуємо, присипаємо сіллю і перцем, додаємо рослинне масло. Можна за бажанням трохи подрібненого додати часничку (нарізати або пропустити через прес).
Салат з консервованої квасолею готовий!
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Тарт з шоколадним мусом
Морквяний торт
Слойки з бутербродніци
Печиво з лимоном і маком
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Сирний крем з бананами і фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: