Головна » Статті » Рецепти |
Густий суп з фрикадельками і кабачками
Тут важлива сама ідея, апетитний суп можна готувати і з іншими овочами. Але влітку, поки не закінчився сезон свіжих кабачків, спробувати варто і з кабачками теж. Тим більше що суп не вимагає багато часу і особливих навичок. Нам знадобляться такі продукти: Невеликий шматочок м'яса або 500 грам м'ясного фаршу Два молоденьких кабачка Чотири картоплини Три невеликих морквини Два солодких болгарських перцю Одна цибулина Чотири помідори Дві часточки часнику Одне яйце Сіль і перець, лаврове листя, спеції Свіжа зелень Трохи вершкового масла Суп можна готувати у двох варіантах: овочі злегка обсмажити і потім відварити або ж відразу варити. Кабачки і картопля нарізати кубиками, моркву - кружальцями, перець - смужками. Всі овочі злегка обсмажити і залити окропом (води приблизно 800 мл). Дати супу закипіти, вогонь прикрутити і варити при слабкому кипінні 20 хвилин. Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, нарізати дрібно помідори (або на тертці натерти). Все обсмажити в олії, додати до овочів, варити п'ять хвилин. Фарш змішати з яйцем, посолити і поперчити. Зробити фрикадельки, злегка обсмажити в маслі, покласти в суп, варити п'ять хвилин. Посипати суп зеленню. суп Можна варити в більш дієтичному варіанті - овочі і фрикадельки не обсмажувати. Вийде не менш смачно, і суп буде легкий для шлунка і не такий калорійний. | |
Просмотров: 646 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |