Головна » Статті » Рецепти

Густий суп з фрикадельками і кабачками
Тут важлива сама ідея, апетитний суп можна готувати і з іншими овочами. Але влітку, поки не закінчився сезон свіжих кабачків, спробувати варто і з кабачками теж. Тим більше що суп не вимагає багато часу і особливих навичок.
Нам знадобляться такі продукти:

Невеликий шматочок м'яса або 500 грам м'ясного фаршу
Два молоденьких кабачка
Чотири картоплини
Три невеликих морквини
Два солодких болгарських перцю
Одна цибулина
Чотири помідори
Дві часточки часнику
Одне яйце
Сіль і перець, лаврове листя, спеції
Свіжа зелень
Трохи вершкового масла

Суп можна готувати у двох варіантах: овочі злегка обсмажити і потім відварити або ж відразу варити.
Кабачки і картопля нарізати кубиками, моркву - кружальцями, перець - смужками. Всі овочі злегка обсмажити і залити окропом (води приблизно 800 мл). Дати супу закипіти, вогонь прикрутити і варити при слабкому кипінні 20 хвилин. Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, нарізати дрібно помідори (або на тертці натерти). Все обсмажити в олії, додати до овочів, варити п'ять хвилин.
Фарш змішати з яйцем, посолити і поперчити. Зробити фрикадельки, злегка обсмажити в маслі, покласти в суп, варити п'ять хвилин. Посипати суп зеленню.
суп Можна варити в більш дієтичному варіанті - овочі і фрикадельки не обсмажувати. Вийде не менш смачно, і суп буде легкий для шлунка і не такий калорійний.
Просмотров: 588
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, суп

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Ажурні млинці (рецепт)
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Шоколадний кекс з бананами і медом
Простий домашній рецепт шарлотки
Розсипчастий пиріг з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: