Головна » Статті » Рецепти

Річна запіканка
Жарким влітку приємно їсти свіжі, соковиті фрукти та овочі; дощовим і прохолодним - хочеться чогось тепліше, наприклад, смачною і апетитною запіканки. Готувати її будемо всі з тих же овочів.
Для літньої запіканки нам знадобиться: картопля - 300 гр., стручкова квасоля - 100 гр., баклажан - 200 гр., томат - 1 шт., ковбаса - 20 гр., знежирена сметана - 4 ст.л. вода - 1 ст., часник, зелень, сіль, перець - за смаком.

Готується річна запіканка дуже просто. Вимитий і очищений картопля нарізати тонкими кружальцями і розділяється на дві частини. Перша частина викласти на дно форми або дека. Поверх неї кладеться стручкова квасоля. Наступний шар - дрібно нарізаного баклажана. Завершує основну частину річної запіканки шар з решти картоплі. Скибочки томатів і шматочки ковбаси служать для прикраси запіканки і кладуть поверх останнього картопляного шару. Заливається форма з запіканкою підсоленій і поперченої сумішшю з знежиреної сметани, води, дрібно нарізаної зелені, часнику.

Річна запіканка випікається в розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів протягом півгодини.
Просмотров: 478
Категория: Рецепти |
| Теги: запіканки, річна

Рекомендовані рецепти:

М'ятне печиво "Мохіто"
Часникові рулетики
Шоколадно-сирний пиріг
Калиссоны - французькі ласощі
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: