Головна » Статті » Рецепти

Вівсяне печиво з вишнею
Для цього печива потрібна сушена вишня. Її можна насушити запас, але це захід затратна за часом, простіше купити вже сушену в супермаркетах. Вона продається в пакетиках або на вагу, там, де продають цукати, горішки, різні сушені фрукти. Дуже зручно! Якщо все-таки сушену вишню знайти не вдасться, додавайте будь-які сухофрукти.
Нам знадобиться:
200 - 250 грам цукру (за смаком)
200 грам вершкового масла або маргарину
300 грам борошна
250 грам вівсяних пластівців
Два яйця
100 грам сушеної вишні або інших сухофруктів
Чайна ложка розпушувача

Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, нехай розм'якне і нагріється. Як стане м'яким - змішайте його з цукром і збийте міксером. Додайте яйця, знову добре збийте. Потім покладіть пластівці, розмішайте ложкою. Слідом додайте вишню і потім всипайте борошно з розпушувачем. Тісто буде в'язким і досить крутим. Його поставте на 15 - 20 хвилин у холодильник.
Деко застеліть папером для випічки. Руками отщипывайте шматочки тіста і скатуємо в кульку. Викладайте на деко, злегка притискайте щоб лепешечка вийшла. Випікати печиво потрібно на середньому вогні хвилин 15 - 20, час залежить від духовки. Температуру виставляйте 180 градусів.
Просмотров: 871
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: збийте, сушену

Рекомендовані рецепти:

Шоколадна баба (рецепт)
Тефтелі з яблуками
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Печенюшки "Міні"
Печиво "Анзак"
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: