Головна » Статті » Рецепти

Сирні батончики
Думаю багато готують щось подібне. Такі батончики - непогана альтернатива сирників, різниця лише в тому, що тісто більш щільне - в ньому менше сиру і більше борошна. Тісто можна робити і солодким, солоним, з додаванням спецій, зелені.
Продукти:
500 грам сухого сиру
Від однієї склянки борошна + борошно для подпыла
Одне яйце
Дві столові ложки сметани
Щіпка солі
Одна - дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки соди
Рослинне масло для смаження

Сир потрібен добре віджатий, мокрий набере борошна, тісто вийде не дуже смачне. Якщо сир водянистий, покладіть його в марлю і потім в друшляк або підвісьте над раковиною. Сироватка стече швидко.
У сир додаємо яйце, сметану, сіль і цукор, соду, склянку борошна. Все змішати як на сирники, трохи вимісити тісто щоб всі продукти краще з'єдналися. Можливо, що муки знадобиться трохи більше - все залежить від сиру. Готове тісто повинне вийти м'яким і ніжним, але не липнути до рук.
Стіл посипаємо борошном, від тесту відриваємо шматочки і розгортаємо в джгутики. Кожен джгутик розрізаємо на шматочки.
В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо батончики на середньому вогні з усіх боків до рум'яного кольору. Гарячими посипаємо цукровою пудрою. З молочком або какао - відмінний сніданок!
Просмотров: 621
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, тісто

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Рулет з яблуками
Пиріг "Ягідне хмарина"
"Сніжне" печиво
Ватрушка "Ласун"
Меренги з лимонним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: