Головна » Статті » Рецепти |
Сирні батончики
Думаю багато готують щось подібне. Такі батончики - непогана альтернатива сирників, різниця лише в тому, що тісто більш щільне - в ньому менше сиру і більше борошна. Тісто можна робити і солодким, солоним, з додаванням спецій, зелені. Продукти: 500 грам сухого сиру Від однієї склянки борошна + борошно для подпыла Одне яйце Дві столові ложки сметани Щіпка солі Одна - дві столові ложки цукру Половина чайної ложки соди Рослинне масло для смаження Сир потрібен добре віджатий, мокрий набере борошна, тісто вийде не дуже смачне. Якщо сир водянистий, покладіть його в марлю і потім в друшляк або підвісьте над раковиною. Сироватка стече швидко. У сир додаємо яйце, сметану, сіль і цукор, соду, склянку борошна. Все змішати як на сирники, трохи вимісити тісто щоб всі продукти краще з'єдналися. Можливо, що муки знадобиться трохи більше - все залежить від сиру. Готове тісто повинне вийти м'яким і ніжним, але не липнути до рук. Стіл посипаємо борошном, від тесту відриваємо шматочки і розгортаємо в джгутики. Кожен джгутик розрізаємо на шматочки. В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо батончики на середньому вогні з усіх боків до рум'яного кольору. Гарячими посипаємо цукровою пудрою. З молочком або какао - відмінний сніданок! | |
Просмотров: 657 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |