Головна » Статті » Рецепти |
Суп-гуляш по-тирольски
Тірольська кухня має особливість - більшість страв створювалося за принципом: найбільш доступні продукти, найпростіші способи готування і незмінно чудовий результат. Поряд зі штруделем і різними шніцелями суп-гуляш - візитна картка Тіролю. Продукти: 500 грам яловичини П'ять - шість картоплин Пів кілограма цибулі Півтори склянки квашеної капусти Три столових ложки томатної пасти Головка часнику Столова ложка цукру Половинка лимона Дві - три столових ложки рослинного масла Спеції - розмарин, перець-горошок, майоран, базилік, лавровий листочок, м'ята Цибулю дрібно ріжемо, кидаємо в сотейник в якому вже розігріте рослинне масло. Разом з цибулею кладемо цукор - він не дасть луку пересмажиться і добре відтінятиме смак готової страви. Обсмажувати цибулю потрібно 15 хвилин, періодично помішуючи. Часник дрібно порубати, пересипати дрібкою солі - це посилить аромат часнику при обжарюванні. Додаємо часник до смаженій цибулі і обсмажуємо ще пару хвилин. Кладемо в сотейник нарізану соломкою яловичину (як на беф-строганов). Тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Потім кладемо томатну пасту і через п'ять хвилин перекладаємо м'ясо з цибулею в каструлю. Додаємо картоплю (нарізати кубиками), заливаємо все окропом, щоб вода покрила вміст каструлі на 3 див. Приправляємо спеціями, варимо до готовності картоплі. Кладемо капусту, перемішуємо, робимо найменший вогонь і тушкуємо всі дві години. За цей час страву краще не чіпати, нехай потихеньку просочується ароматами. В кінці приготування пробуємо на сіль, якщо треба-досолює. Готовий суп-гуляш подаємо зі сметаною і зеленню. | |
Просмотров: 987 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |