Головна » Статті » Рецепти

Суп-гуляш по-тирольски
Тірольська кухня має особливість - більшість страв створювалося за принципом: найбільш доступні продукти, найпростіші способи готування і незмінно чудовий результат. Поряд зі штруделем і різними шніцелями суп-гуляш - візитна картка Тіролю.
Продукти:
500 грам яловичини
П'ять - шість картоплин
Пів кілограма цибулі
Півтори склянки квашеної капусти
Три столових ложки томатної пасти
Головка часнику
Столова ложка цукру
Половинка лимона
Дві - три столових ложки рослинного масла
Спеції - розмарин, перець-горошок, майоран, базилік, лавровий листочок, м'ята

Цибулю дрібно ріжемо, кидаємо в сотейник в якому вже розігріте рослинне масло. Разом з цибулею кладемо цукор - він не дасть луку пересмажиться і добре відтінятиме смак готової страви. Обсмажувати цибулю потрібно 15 хвилин, періодично помішуючи.
Часник дрібно порубати, пересипати дрібкою солі - це посилить аромат часнику при обжарюванні. Додаємо часник до смаженій цибулі і обсмажуємо ще пару хвилин. Кладемо в сотейник нарізану соломкою яловичину (як на беф-строганов). Тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Потім кладемо томатну пасту і через п'ять хвилин перекладаємо м'ясо з цибулею в каструлю.

Додаємо картоплю (нарізати кубиками), заливаємо все окропом, щоб вода покрила вміст каструлі на 3 див. Приправляємо спеціями, варимо до готовності картоплі. Кладемо капусту, перемішуємо, робимо найменший вогонь і тушкуємо всі дві години. За цей час страву краще не чіпати, нехай потихеньку просочується ароматами. В кінці приготування пробуємо на сіль, якщо треба-досолює.
Готовий суп-гуляш подаємо зі сметаною і зеленню.
Просмотров: 949
Категория: Рецепти |
| Теги: суп-гуляш, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Ажурні млинці (рецепт)
Яєчня по-італійськи
Райдужні меренги
Вишневий штрудель з сиром
Апельсинові квадратики
Імбирний чай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: