Головна » Статті » Рецепти

М'ясний суп з пшеничного крупою
Дуже смачний м'ясний супчик з пшеничного крупою. Для його приготування краще використовувати не дуже солодку сушену аличу, тоді алича додасть супу необхідну легку кислинку.
Для приготування нам знадобляться наступні продукти:
шістсот грамів яловичини;
сто двадцять грамів пшеничного крупи;
шість штучок кисленькой аличі (можна покласти менше, якщо не впевнені, що смак аличі в супі вам сподобається);
дві великі цибулини;
дві великі морквини;
шість гілочок петрушки;
сіль;

Замочуємо пшеничну крупу на два - три години.
М'ясо промиваємо водою, кладемо в каструлю і наливаємо холодну воду. Нагріваємо до кипіння, знімаємо піну і варимо на невеликому вогні. Кришкою не накриваємо, час від часу прибираємо жир. Час варіння - два-три години. Якщо яловичина занадто стара, доведеться варити ще довше.
Чистимо цибулю, моркву і розрізаємо ці овочі на чотири частини. За шістдесят хвилин до готовності м'яса кладемо моркву і цибулю в бульйончик. Незадовго до закінчення варіння солимо бульйончик.
М'ясо дістаємо і розрізаємо на порційні шматочки, готовий бульйон проціджують.
Бульйон доводимо до кипіння, додаємо замочену пшеничну крупу. Варимо до готовності пшеничної крупи.
Подаємо суп, посипавши його дрібно посіченою петрушкою. М'ясо в окремих тарілках подаємо на друге.
Просмотров: 505
Категория: Рецепти |
| Теги: пшеничного, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Лимонно-кокосовий пиріг
Морквяний торт з сушеної журавлини
Ажурні млинці (рецепт)
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: