Головна » Статті » Рецепти |
М'ясний суп з пшеничного крупою
Дуже смачний м'ясний супчик з пшеничного крупою. Для його приготування краще використовувати не дуже солодку сушену аличу, тоді алича додасть супу необхідну легку кислинку. Для приготування нам знадобляться наступні продукти: шістсот грамів яловичини; сто двадцять грамів пшеничного крупи; шість штучок кисленькой аличі (можна покласти менше, якщо не впевнені, що смак аличі в супі вам сподобається); дві великі цибулини; дві великі морквини; шість гілочок петрушки; сіль; Замочуємо пшеничну крупу на два - три години. М'ясо промиваємо водою, кладемо в каструлю і наливаємо холодну воду. Нагріваємо до кипіння, знімаємо піну і варимо на невеликому вогні. Кришкою не накриваємо, час від часу прибираємо жир. Час варіння - два-три години. Якщо яловичина занадто стара, доведеться варити ще довше. Чистимо цибулю, моркву і розрізаємо ці овочі на чотири частини. За шістдесят хвилин до готовності м'яса кладемо моркву і цибулю в бульйончик. Незадовго до закінчення варіння солимо бульйончик. М'ясо дістаємо і розрізаємо на порційні шматочки, готовий бульйон проціджують. Бульйон доводимо до кипіння, додаємо замочену пшеничну крупу. Варимо до готовності пшеничної крупи. Подаємо суп, посипавши його дрібно посіченою петрушкою. М'ясо в окремих тарілках подаємо на друге. | |
Просмотров: 665 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |