Головна » Статті » Рецепти


200 р слив 250 р ожини вимити. У слив видалити кісточки. Сливи і ожину покласти в каструлю, додати 2 стіл. ложки води і 3 стіл. ложки меду. Довести до кипіння і варити на маленькому вогні 5 хв. Зняти з вогню і дати повністю охолонути. 80 г здобного печива порізати. 2 стіл. ложки відкласти для прикраси, решту перемішати з 500 мл ванільного йогурту.
Розділити половину йогурту по 4 келихах. Зверху...
Переглядів: 857
Рецепти | | Коментарі (0)

Привіт всім! Хочу викласти новий рецепт приготування свинини. Я просто обожнюю свинину, тому люблю експерименти, маринади для м'яса самостійно вигадую, спеції підбираю. Ось не так давно випробувала гірчицю в якості маринаду для м'яса, ефект просто приголомшливий! Мені дуже сподобалося м'ясо по вкусу.Кусочек свинини (та частина, що для відбивної) миємо, просушуємо і нарізаємо так тонко, як зазвичай для смаження м'яса. Складаємо всі нарізані шматочки в глибоку миску, видавлюємо з пакету...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви потрібні такі інгредієнти: один кілограм кабачків, половина склянки рису, 400 г свіжих грибів, половинка середньої цибулини, чотири столові ложки масла, одну склянку сметани, половина столової ложки томатної пасти, одна чайна ложка борошна і два курячих яйця.
Кабачки помити, очистити від шкірки і розрізати поперек на скибочки товщиною 5-6 сантиметрів.
З кожної часточки ложечкою вийняти серцевину, щоб вийшли чашечки зі стінками і дном приблизно в...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

На шість порцій нам потрібно:
півтора кілограма картоплі;
одна двокілограмова бараняча нога;
чорний перчик;
морська сіль;
великий пучок чебрецю;
рослинна (оливкова) олію;
одна стіл. ложечка крохмалю;

Розігріваємо духовку до 230 гр. Натираємо баранячу ногу сіллю, оливковою олією і перцем. Шкіру на нозі надрізаємо ромбиками. Кладемо у форму для запікання одну гілочку чебрецю, а зверху на неї баранячу ногу і ставимо в духовку.

Картоплю...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Коли не хочеться розігрівати духовку, цей рецепт дуже виручає.
Продукти
Дрібну картоплю
Одна-дві столові ложки вершкового масла
Сіль і спеції, приправи за смаком
Пучок свіжої зелені

Картоплю добре миємо, відварюємо в мундирі на парі або в киплячій воді. Можна використовувати і велику картоплю, але коли звариться потрібно буде нарізати її шматочками. Чистимо картоплю від шкірки.
В сковорідці розігріваємо масло, викладаємо картоплю в один шар,...
Переглядів: 682
Рецепти | | Коментарі (0)

Це майже вівсяне печиво, але з добавками, і його смак буде залежати від того, який склад мюслі - чого в них більше: горішків або сухофруктів. Приготування дуже просте.
Продукти:
150 грам цукру
150 грам борошна
60 грам мюслі
120 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
Щіпка солі
Півтори чайних ложки розпушувача

Масло або маргарин кімнатної температури розтираємо з цукром. Додаємо яйце і все злегка збиваємо вінчиком...
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти:дві склянки борошна;
чотири яєчних білка;
щепоточка солі;
сто п'ятдесят грамів масла (вершкового);
сто п'ятдесят грамів цукрової пудри + ще трохи для посипання;
дві стіл. ложечки какао;
двісті грамів винограду без кісточок;
один пакетик ванільного цукру;
вісімдесят грамів волоських горішків;

Волоські горішки товчемо в ступці. Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовці. У велику миску просіваємо какао і борошно, додаємо ванільний цукор, звичайний цукор, горіхи і...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Це відмінна закуска з мінімального набору інгредієнтів. Готувати її можна з будь печінки - курячої, индюшиной, яловичої.
500 грам печінки
Дві цибулини
Три столові ложки 5% яблучного оцту
Дві столові ложки цукру
Гаряча вода
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Одна - дві столові ложки майонезу
Вершкове масло

Цибулю ріжемо тоненькими півкільцями. Кладемо в салатник або в мисочку. Наливаємо гарячої води стільки, щоб вона покрила...
Переглядів: 687
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво можна спекти тільки з житнього борошна або змішати її з пшеничним борошном. Пропорції - на ваш розсуд, але звичайно житній повинно бути більше.
Продукти:

Стакан житнього борошна
Чверть склянки пшеничного борошна
Дві - три столові ложки цукру
Чотири столові ложки молока
Столова ложка рослинного масла
Столова ложка меду
По столовій ложці насіння кунжуту і лляних насіння (насіння можна замінити подрібненими горіхами)
Чайна ложка розпушувача
Дві...
Переглядів: 3740
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні для приготування супу-пюре продукти: на пів кілограма м'яса - половина кілограма помідорів, одна цибулина середнього розміру, одна велика морква, невеликий шматочок корінця петрушки, одна столова ложка топленого масла, одна їдальня ложка борошна, 200 г сметани і два яєчних жовтки.
М'ясо залити водою і поставити варити бульйон.
Помідори порізати, покласти в каструлю і гасити у власному соку, накривши кришкою, до м'якості на слабкому вогні. Коріння і цибулю дрібно нарізати,...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3071-3080 3081-3090 3091-3100 3101-3110 3111-3120 ... 4691-4700 4701-4708