Для приготування цієї страви потрібні такі інгредієнти: один кілограм кабачків, половина склянки рису, 400 г свіжих грибів, половинка середньої цибулини, чотири столові ложки масла, одну склянку сметани, половина столової ложки томатної пасти, одна чайна ложка борошна і два курячих яйця. Кабачки помити, очистити від шкірки і розрізати поперек на скибочки товщиною 5-6 сантиметрів. З кожної часточки ложечкою вийняти серцевину, щоб вийшли чашечки зі стінками і дном приблизно в один сантиметр. Ці чашечки покласти в сотейник розігрітим маслом догори денцем і злегка підсмажити протягом 10 хвилин, накривши сковороду кришкою, щоб кабачки стали м'якшими і злегка підрум'янилися. Потім чашечки-кабачки дістати, злегка посолити і заповнити фаршем, попередньо приготованим з відвареного рису і обсмажених грибів і цибулі. Зверху фарш можна посипати сухарями, збризнути маслом і полити невеликою кількістю сметани. Поставити кабачки в духовку нагріту до 200 градусів і запікати до тих пір, поки вони не зарум'яняться. Потім залити соусом із сметани і томатної пасти, накрити і потримати в духовці ще хвилин десять. Перед подачею прикрасити дрібно нарізаною зеленню.