Головна » Статті » Рецепти

Салат з печінки з цибулею
Це відмінна закуска з мінімального набору інгредієнтів. Готувати її можна з будь печінки - курячої, индюшиной, яловичої.
500 грам печінки
Дві цибулини
Три столові ложки 5% яблучного оцту
Дві столові ложки цукру
Гаряча вода
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Одна - дві столові ложки майонезу
Вершкове масло

Цибулю ріжемо тоненькими півкільцями. Кладемо в салатник або в мисочку. Наливаємо гарячої води стільки, щоб вона покрила цибуля повністю. Всипаємо цукор, розчиняємо і додаємо оцет. Обов'язково спробуйте маринад, підкоригуйте на свій смак. Якщо робити за рецептом, то він вийде різкуватого кисло-солодкого смаку. Залиште цибулю маринуватися на 20 - 25 хвилин.

Печінку наріжте довгою тонкою соломкою (як на беф-строганов), викладіть на сковорідку, де вже розігріте вершкове масло, посоліть, поперчіть і обсмажте до готовності. Печінку потрібно саме обсмажити, а не гасити.
Лук процідіть через ситечко щоб пішов весь маринад, змішайте зі смаженою печінкою, якщо потрібно, підсолити і додати перчику. Заправте майонезом - небагато, тільки щоб з'єднати інгредієнти. Все, салат готовий.
Просмотров: 527
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, печінку

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Млинці з зеленою цибулею
Картопляний салат з беконом та помідорами
Кекс апельсиновий-шоколадний
Закуска з печериць по-іспанськи
Пиріг з гарбузом і ківі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: