Головна » Статті » Рецепти |
Салат з печінки з цибулею
Це відмінна закуска з мінімального набору інгредієнтів. Готувати її можна з будь печінки - курячої, индюшиной, яловичої. 500 грам печінки Дві цибулини Три столові ложки 5% яблучного оцту Дві столові ложки цукру Гаряча вода Сіль і чорний мелений перець за смаком Одна - дві столові ложки майонезу Вершкове масло Цибулю ріжемо тоненькими півкільцями. Кладемо в салатник або в мисочку. Наливаємо гарячої води стільки, щоб вона покрила цибуля повністю. Всипаємо цукор, розчиняємо і додаємо оцет. Обов'язково спробуйте маринад, підкоригуйте на свій смак. Якщо робити за рецептом, то він вийде різкуватого кисло-солодкого смаку. Залиште цибулю маринуватися на 20 - 25 хвилин. Печінку наріжте довгою тонкою соломкою (як на беф-строганов), викладіть на сковорідку, де вже розігріте вершкове масло, посоліть, поперчіть і обсмажте до готовності. Печінку потрібно саме обсмажити, а не гасити. Лук процідіть через ситечко щоб пішов весь маринад, змішайте зі смаженою печінкою, якщо потрібно, підсолити і додати перчику. Заправте майонезом - небагато, тільки щоб з'єднати інгредієнти. Все, салат готовий. | |
Просмотров: 688 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |