Головна » Статті » Рецепти |
Картопля з хрусткою скоринкою
Коли не хочеться розігрівати духовку, цей рецепт дуже виручає. Продукти Дрібну картоплю Одна-дві столові ложки вершкового масла Сіль і спеції, приправи за смаком Пучок свіжої зелені Картоплю добре миємо, відварюємо в мундирі на парі або в киплячій воді. Можна використовувати і велику картоплю, але коли звариться потрібно буде нарізати її шматочками. Чистимо картоплю від шкірки. В сковорідці розігріваємо масло, викладаємо картоплю в один шар, солимо, посипаємо спеціями (можна і без них обійтися), робимо майже максимальний вогонь. Буквально за пару хвилин картопля добре підрум'яниться. Тоді зменшуємо вогонь, швиденько перевертаємо картоплю, і знову збільшуємо вогонь. Через дві хвилинки картопелька готова. Розкладаємо по тарілках гарячої, з пилу з жару, посипаємо зеленню. Якщо картопля відварити заздалегідь, то готується страва майже миттєво. Так можна прилаштувати картоплю яка після салатів-вінегретів залишається і ще буде дуже смачно, якщо додати часничку. Влітку, коли картопля молода, її можна не чистити, просто відварити в мундирі і відразу ж так і обсмажити - буде ще смачніше. | |
Просмотров: 683 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |