Головна » Статті » Рецепти

Картопля з хрусткою скоринкою
Коли не хочеться розігрівати духовку, цей рецепт дуже виручає.
Продукти
Дрібну картоплю
Одна-дві столові ложки вершкового масла
Сіль і спеції, приправи за смаком
Пучок свіжої зелені

Картоплю добре миємо, відварюємо в мундирі на парі або в киплячій воді. Можна використовувати і велику картоплю, але коли звариться потрібно буде нарізати її шматочками. Чистимо картоплю від шкірки.
В сковорідці розігріваємо масло, викладаємо картоплю в один шар, солимо, посипаємо спеціями (можна і без них обійтися), робимо майже максимальний вогонь. Буквально за пару хвилин картопля добре підрум'яниться. Тоді зменшуємо вогонь, швиденько перевертаємо картоплю, і знову збільшуємо вогонь. Через дві хвилинки картопелька готова. Розкладаємо по тарілках гарячої, з пилу з жару, посипаємо зеленню.
Якщо картопля відварити заздалегідь, то готується страва майже миттєво. Так можна прилаштувати картоплю яка після салатів-вінегретів залишається і ще буде дуже смачно, якщо додати часничку.
Влітку, коли картопля молода, її можна не чистити, просто відварити в мундирі і відразу ж так і обсмажити - буде ще смачніше.
Просмотров: 646
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Імбирний чай
Пиріг лимонно-медовий
Овочевий суп з курячою грудкою
Українські пампушки з часником
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: