Головна » Статті » Рецепти

Свинина в гірчиці
Привіт всім! Хочу викласти новий рецепт приготування свинини. Я просто обожнюю свинину, тому люблю експерименти, маринади для м'яса самостійно вигадую, спеції підбираю. Ось не так давно випробувала гірчицю в якості маринаду для м'яса, ефект просто приголомшливий! Мені дуже сподобалося м'ясо по вкусу.Кусочек свинини (та частина, що для відбивної) миємо, просушуємо і нарізаємо так тонко, як зазвичай для смаження м'яса. Складаємо всі нарізані шматочки в глибоку миску, видавлюємо з пакету готову гірчицю, перемішуємо м'ясо, щоб всіх шматочках гірчиці дісталося.))

М'ясо не треба ні солити, не перчити! У гірчиці все це вже є. Ставимо миску в холодильник на годину (я іноді на ніч ставлю). Розігріваємо сковорідку, наливаємо рослинне масло, шматочки свинини в гірчиці викладаємо в сковорідку і смажимо (повільний вогонь). Смак готового м'яса дуже незвичайний, приємний, ароматний, загалом словами важко описаної. Спробуйте приготувати так.
Просмотров: 504
Категория: Рецепти |
| Теги: гірчиці, м'яса

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і бекону
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Сирники
Сирна запіканка
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: