Привіт всім! Хочу викласти новий рецепт приготування свинини. Я просто обожнюю свинину, тому люблю експерименти, маринади для м'яса самостійно вигадую, спеції підбираю. Ось не так давно випробувала гірчицю в якості маринаду для м'яса, ефект просто приголомшливий! Мені дуже сподобалося м'ясо по вкусу.Кусочек свинини (та частина, що для відбивної) миємо, просушуємо і нарізаємо так тонко, як зазвичай для смаження м'яса. Складаємо всі нарізані шматочки в глибоку миску, видавлюємо з пакету готову гірчицю, перемішуємо м'ясо, щоб всіх шматочках гірчиці дісталося.))
М'ясо не треба ні солити, не перчити! У гірчиці все це вже є. Ставимо миску в холодильник на годину (я іноді на ніч ставлю). Розігріваємо сковорідку, наливаємо рослинне масло, шматочки свинини в гірчиці викладаємо в сковорідку і смажимо (повільний вогонь). Смак готового м'яса дуже незвичайний, приємний, ароматний, загалом словами важко описаної. Спробуйте приготувати так.
|