Головна » Статті » Рецепти |
Печиво із житнього борошна
Печиво можна спекти тільки з житнього борошна або змішати її з пшеничним борошном. Пропорції - на ваш розсуд, але звичайно житній повинно бути більше. Продукти: Стакан житнього борошна Чверть склянки пшеничного борошна Дві - три столові ложки цукру Чотири столові ложки молока Столова ложка рослинного масла Столова ложка меду По столовій ложці насіння кунжуту і лляних насіння (насіння можна замінити подрібненими горіхами) Чайна ложка розпушувача Дві столові ложки родзинок Одне яйце Щіпка солі Змішуємо обидва види борошна і розпушувач. Розтираємо яйце з цукром і медом, вливаємо олію, молоко, все розмішуємо. Кладемо сіль і насіння льону та кунжуту або подрібнені горіхи. Поступово підсипаємо борошно, перемішуємо продукти. Тісто вийде густувате і в'язке. В останній момент додаємо промитий і розпарений на водяній бані родзинки. Деко застеляємо папером для випічки, злегка змащуємо її маслом. Столовою ложкою беремо тісто, викладаємо на деко. Змочуємо Руки під холодною водою і даємо печенюшкам акуратну круглу форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо поки печиво не придбає золотавий колір. | |
Просмотров: 3741 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |