Головна » Статті » Рецепти

Печиво із житнього борошна
Печиво можна спекти тільки з житнього борошна або змішати її з пшеничним борошном. Пропорції - на ваш розсуд, але звичайно житній повинно бути більше.
Продукти:

Стакан житнього борошна
Чверть склянки пшеничного борошна
Дві - три столові ложки цукру
Чотири столові ложки молока
Столова ложка рослинного масла
Столова ложка меду
По столовій ложці насіння кунжуту і лляних насіння (насіння можна замінити подрібненими горіхами)
Чайна ложка розпушувача
Дві столові ложки родзинок
Одне яйце
Щіпка солі

Змішуємо обидва види борошна і розпушувач. Розтираємо яйце з цукром і медом, вливаємо олію, молоко, все розмішуємо. Кладемо сіль і насіння льону та кунжуту або подрібнені горіхи. Поступово підсипаємо борошно, перемішуємо продукти. Тісто вийде густувате і в'язке. В останній момент додаємо промитий і розпарений на водяній бані родзинки.
Деко застеляємо папером для випічки, злегка змащуємо її маслом. Столовою ложкою беремо тісто, викладаємо на деко. Змочуємо Руки під холодною водою і даємо печенюшкам акуратну круглу форму.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо поки печиво не придбає золотавий колір.
Просмотров: 3741
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: печиво, насіння

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Хлібні булочки з розмарином
Мексиканський шоколадний пиріг
Апельсинові мафіни
Пікантні гарячі бутерброди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: