Головна » Статті » Рецепти |
Шоколадні кекси з виноградом
Продукти:дві склянки борошна; чотири яєчних білка; щепоточка солі; сто п'ятдесят грамів масла (вершкового); сто п'ятдесят грамів цукрової пудри + ще трохи для посипання; дві стіл. ложечки какао; двісті грамів винограду без кісточок; один пакетик ванільного цукру; вісімдесят грамів волоських горішків; Волоські горішки товчемо в ступці. Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовці. У велику миску просіваємо какао і борошно, додаємо ванільний цукор, звичайний цукор, горіхи і дрібку солі. Наливаємо розтоплене злив. масло і перемішуємо. В сухій, чистій мисці збиваємо білки і акуратно додаємо їх в тісто. Виноград моєму, сушимо рушником з паперу. Відокремлюємо виноградини від гілочки і знімаємо шкірку. Беремо формочки для порційних кексів (я використовую тефлонові), наповнюємо їх на половину. У кожну формочку кладемо по дві виноградини, зверху викладаємо тісто і прикрашаємо однієї виноградиной. Випікаємо 20 хв. при 180 градусах.Готовые кексики щедро посипаємо цукровою пудрою. Можна не купувати готову цукрову пудру, а зробити з цукру за допомогою кавомолки. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |