Головна » Статті » Рецепти

Шоколадні кекси з виноградом
Продукти:дві склянки борошна;
чотири яєчних білка;
щепоточка солі;
сто п'ятдесят грамів масла (вершкового);
сто п'ятдесят грамів цукрової пудри + ще трохи для посипання;
дві стіл. ложечки какао;
двісті грамів винограду без кісточок;
один пакетик ванільного цукру;
вісімдесят грамів волоських горішків;

Волоські горішки товчемо в ступці. Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовці. У велику миску просіваємо какао і борошно, додаємо ванільний цукор, звичайний цукор, горіхи і дрібку солі. Наливаємо розтоплене злив. масло і перемішуємо. В сухій, чистій мисці збиваємо білки і акуратно додаємо їх в тісто.

Виноград моєму, сушимо рушником з паперу. Відокремлюємо виноградини від гілочки і знімаємо шкірку. Беремо формочки для порційних кексів (я використовую тефлонові), наповнюємо їх на половину. У кожну формочку кладемо по дві виноградини, зверху викладаємо тісто і прикрашаємо однієї виноградиной.

Випікаємо 20 хв. при 180 градусах.Готовые кексики щедро посипаємо цукровою пудрою. Можна не купувати готову цукрову пудру, а зробити з цукру за допомогою кавомолки.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, масло

Рекомендовані рецепти:

Салат з грейпфрутом
Оселедець у східному стилі
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Хрустка випічка
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: