Необхідні для приготування супу-пюре продукти: на пів кілограма м'яса - половина кілограма помідорів, одна цибулина середнього розміру, одна велика морква, невеликий шматочок корінця петрушки, одна столова ложка топленого масла, одна їдальня ложка борошна, 200 г сметани і два яєчних жовтки. М'ясо залити водою і поставити варити бульйон. Помідори порізати, покласти в каструлю і гасити у власному соку, накривши кришкою, до м'якості на слабкому вогні. Коріння і цибулю дрібно нарізати, викласти в каструлю, додати масло, закрити кришкою і тушкувати до золотистого кольору. Потім тушковані коріння і цибулю додати до тушкованим томатах і тушкувати все разом, поки маса не стане темно-червоного кольору, потім додати борошно і трохи олії. Протерти всю масу через друшляк, часто поливаючи м'ясним бульйоном, з'єднати з бульйоном і проварити суп до густоти, постійно помішуючи. Перед подачею, заправити суп перемішаними жовтками і сметаною, не даючи при цьому супу кипіти, так як жовтки згорнуться.