Продукти, які потрібні для того, щоб приготувати овочевий форшмак:один маленький качан капусти, дві картоплини середнього розміру, дві столові ложки олії, одне яйце, 300 грамів оселедця без кісток, половинка середньої цибулини, 40 г пшеничного хліба, половина склянки молока, половина столової ложки тертого сиру, , половина столової ложки подрібнених сухарів, трохи сметани, сіль і перець за смаком. Білокачанну капусту нашаткувати і припустити з маслом. Варену картоплю протерти крізь сито або пропустити через м'ясорубку, змішати з попередньо размягченными в молоці шматками пшеничного хліба, додати туди ж яєчні жовтки, сметану, дрібно порізаний і трохи підсмажену цибулю і дрібно нарізане філе оселедця, перець і сіль. Всю масу добре перемішати, потім збити білки і акуратно вмішати їх в масу. Перекласти на змащену і посипану сухарями сковороду, поверхню розрівняти, посипати тертим сиром, збризнути маслом. Потім запекти в духовці при середній температурі.
|