Головна » Статті » Рецепти |
Салат з вермішелі і курки в східному стилі
Ми з чоловіком дуже любимо східну кухню. Тому у нас вдома завжди є кунжутне масло і рисовий оцет. Скажу відразу, що цей салатик на любителя. Для приготування чотирьох порцій салату потрібно: триста п'ятдесят грамів вермішелі; шістдесят п'ять грамів масла (оливкової або арахісового); три стіл. ложечки рисового оцту (я іноді я заміняю його білим винним); три стіл. ложки соєвого соусу; половинка стіл. ложечки коричневого цукру; половинка стіл. ложечки тертого свіжого імбиру; їдальня ложечка кунжутного масла; мелений чорний перець; парочка тертих середніх морквин; один потовчений зубчик часничку; половинка кочанчика червоної капусти; сто сімдесят грамів смаженої курочки; Відварюємо локшину відповідно до інструкції, викладаємо її на друшляк і обполіскуємо холодною водичкою. У невеликій мисочці збиваємо арахісове масло разом зі ста сімдесятьма п'ятьма мл гарячої води, рисовим оцтом, соєвим соусом, коричневим цукром, часником, імбиром, кунжутним маслом і чорним перцем. У великій салатниці з'єднуємо локшину, моркву, червону капусту, оброблену на волокна смажену курочку. Поливаємо салат арахісової заправкою, перемішуємо й даємо трохи настоятися. | |
Просмотров: 638 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |