Головна » Статті » Рецепти

Салат з вермішелі і курки в східному стилі
Ми з чоловіком дуже любимо східну кухню. Тому у нас вдома завжди є кунжутне масло і рисовий оцет. Скажу відразу, що цей салатик на любителя.
Для приготування чотирьох порцій салату потрібно:
триста п'ятдесят грамів вермішелі;
шістдесят п'ять грамів масла (оливкової або арахісового);
три стіл. ложечки рисового оцту (я іноді я заміняю його білим винним);
три стіл. ложки соєвого соусу;
половинка стіл. ложечки коричневого цукру;
половинка стіл. ложечки тертого свіжого імбиру;
їдальня ложечка кунжутного масла;
мелений чорний перець;
парочка тертих середніх морквин;
один потовчений зубчик часничку;
половинка кочанчика червоної капусти;
сто сімдесят грамів смаженої курочки;

Відварюємо локшину відповідно до інструкції, викладаємо її на друшляк і обполіскуємо холодною водичкою.

У невеликій мисочці збиваємо арахісове масло разом зі ста сімдесятьма п'ятьма мл гарячої води, рисовим оцтом, соєвим соусом, коричневим цукром, часником, імбиром, кунжутним маслом і чорним перцем.

У великій салатниці з'єднуємо локшину, моркву, червону капусту, оброблену на волокна смажену курочку. Поливаємо салат арахісової заправкою, перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл, ложечки

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Салат "Крабик" (рецепт)
Домашня ковбаса з кролика
Розсипчастий пиріг з курагою
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: