Такі чудові бісквітні сухарики є традиційним десертом в Італії, смак у сухариків дуже ніжний і дивно багатий, і в приготуванні це печиво досить просте! Отже, рецепт. Спочатку необхідно приготувати інгредієнти за списком: 600 г пшеничного борошна, півтори склянки цукрового піску, 10 г куркуми, 400 грамів смаженого цілого мигдалю, 200 грамів смаженого подрібненого мигдалю, три курячих яйця, два яєчних жовтки і одна столова ложка молока і один яєчний жовток для змазування. Необхідно змішати борошно з цукровим піском, додати яйця, яєчний жовток, куркуму і весь мигдаль (і дроблений, і цілий). Замісити з отриманої маси тісто, а потім скачати у вигляді ковбаски діаметром три сантиметри і змастити сумішшю з збитого яєчного жовтка з молоком. Викласти в змащену ковбаску на деко і поставити в духовку, розігріту до 160 градусів. Через 15 хвилин випічку дістати і охолодити. Після чого розрізати на тонкі скибочки і підсушити на сковорідці ще десять хвилин, але вже при температурі 140 градусів.