Нещодавно зробила це блюдо, дуже сподобалося! Все оригінально і до непристойності просто, потрібні тільки довгі тонкі макарони (спагеті), яйця, зелень будь-яка і масло растительное.Макароны (пардон, спагеті) відварюємо, але не до повної готовності, щоб вони трохи твердими залишалися, відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо їм трохи охолонути. Потім розбиваємо яйця і віночком збовтуємо, сіль і дрібно нарізану зелень додаємо.
Готуємо круглі формочки (можна порожні консервні банки з вирізаним дном, ставимо формочки на сковорідку, трохи рослинної олії додаємо, накладаємо у формочки трохи спагетті, зверху наливаємо яйця збовтані з зеленню і на повільному вогні смажимо. Виходять круглі за формою запіканки з макаронів, через чотири хвилини можна вийняти формочки і перевернути отримані круглі медальйони" зі спагеті. Можна підсмажити сильніше, щоб закуска хрустіла. Виходить дуже оригінальне блюдо, смачне (спагеті, яйця і зелень), якщо тертим сиром присипати, взагалі смакота,))