Головна » Статті » Рецепти

Запечені томати
Дуже люблю помідори, їм їх завжди влітку, причому в будь-якому вигляді. Люблю консервовані і свіжі і навіть смажені з яєчнею теж дуже люблю. Ось натрапила на рецепт запечених томатів. Відразу скажу, що в такому вигляді я ще томати не їла, буду тільки пробувати. Думаю, що це смачно, але навіть якщо смак запечених томатів мені не сподобається, я все одно їх съем.Вот власне і сам рецепт: помідори свіжі і не дуже м'які (інакше все це справа перетворитися в духовці томатну пасту), потрібна сіль, спеції, часник, олія оливкова. З трав добре підійде орегано, чебрець або розмарин і природно базилік (відмінно поєднується з помідорами). Сіль краще всього брати морську.

Далі помідори треба помити, просушити, на чотири половинки нарізати і викласти їх на деко, але краще викладати в неглибоку вогнетривку форму. Зверху посипати щедро сіллю, посипати травами і викласти на кожну часточку (або між часточками) шматочки часнику. Все, ставимо форму в духовку і годину запікаємо, температура плюс сто.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: люблю, Їх

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Цибульні булочки
Зефір на десерт
Гулаб-джамун
Пиріжки з щавлем і яйцем
Простий домашній рецепт шарлотки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: