Головна » Статті » Рецепти |
Тістечко «Глазунья»
Оригінальна і дуже просте у приготуванні печиво. Знадобиться готове листкове тісто і консервовані абрикоси або персики. Ну і трошки старання, щоб тістечка вийшли красивими і акуратними. Приступаємо. Ось що нам потрібно з продуктів: Упаковка готового листкового тіста (краще дріжджове) Баночка консервованих персиків або абрикосів (половинками) Одне яйце 100 грам цукрової пудри Яйце розділити на білок і жовток. Фрукти дістати з банки, покласти в друшляк, щоб стікала рідина. Тісто розморозити, пласти нарізати квадратиками. Деко застелити папером для випічки, викласти квадратики тіста. У центр кожного квадратика покласти половинку абрикоса, краї тіста змастити збитим жовтком. Поставити в духовку з температурою 180 градусів, випікати 15-20 хвилин. Остудити тістечка до кімнатної температури. Можна залишити тістечка або зробити цукрову глазур - збити білок з цукровою пудрою. Готову глазур викласти навколо абрикоса і дати застигнути. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |