Головна » Статті » Рецепти

Тістечко «Глазунья»
Оригінальна і дуже просте у приготуванні печиво. Знадобиться готове листкове тісто і консервовані абрикоси або персики. Ну і трошки старання, щоб тістечка вийшли красивими і акуратними. Приступаємо.
Ось що нам потрібно з продуктів:

Упаковка готового листкового тіста (краще дріжджове)
Баночка консервованих персиків або абрикосів (половинками)
Одне яйце
100 грам цукрової пудри

Яйце розділити на білок і жовток. Фрукти дістати з банки, покласти в друшляк, щоб стікала рідина. Тісто розморозити, пласти нарізати квадратиками. Деко застелити папером для випічки, викласти квадратики тіста. У центр кожного квадратика покласти половинку абрикоса, краї тіста змастити збитим жовтком. Поставити в духовку з температурою 180 градусів, випікати 15-20 хвилин. Остудити тістечка до кімнатної температури.
Можна залишити тістечка або зробити цукрову глазур - збити білок з цукровою пудрою. Готову глазур викласти навколо абрикоса і дати застигнути.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, тістечка

Рекомендовані рецепти:

Домашній кекс
Суп-пюре з петрушки з грибами
Чанахи: рагу по-грузинськи
Грибний "біфштекс"
Салат "Червоний"
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: