Пропоную вашій увазі ще один нескладний рецепт, це яйця, запечені в сметані. Для цієї страви вам знадобляться наступні продукти: десяток курячих яєць, один батон білого хліба, півтори склянки сметани, одна чайна ложечка борошна, три-чотири склянки бульйону, одна чайна ложка масла, зелень. Борошно і масло змішати, потім розбавити гарячим бульйоном і прокип'ятити поки суміш не стане густою. Додати туди сметану. Батон порізати на скибочки товщиною близько трьох сантиметрів і видалити з них м'якуш. Хлібні кільця, які вийшли, обсмажити з двох сторін на олії. Вогнетривке блюдо або відповідну форму злегка змастити маслом і вилити в нього гарячий сметанний соус, після чого викласти туди запашні хлібні кільця. У кожне таке кільце вбити по одному курячому яйцю, посолити і поперчити. Потім поставити блюдо в добре нагріту духовку і запікати поки яєчний білок не згорнеться і не побіліє, жовток ж ще повинен бути злегка рідким. Перед подачею злегка посипати рубленою зеленню.
|