За смаком це блюдо нагадує щось середнє між пельменями і біляшами, він чудово підходять практично до будь-якого гарніру. Для їх приготування знадобляться такі продукти: для фаршу - 700 грамів свинини, одна велика цибулина, чорний мелений перець і сіль за смаком; для кляру - три-чотири курячі яйця, половина склянки пива, чверть чайної ложки соди, сіль і борошно. Також буде потрібно використовувати до двох склянок рослинного масла для смаження м'ясних кульок. Промиту і зачищену свинину слід пропустити через м'ясорубку разом з великою цибулиною, отриманий фарш посолити і поперчити, а потім перемішати. Сформувати з фаршу кульки. Приготувати кляр. Яйця збити в міксері, додати до них пиво і соду, посолити і потім знову збити міксером. Додати борошно і знову збити. Кляр повинен вийти по консистенції як тісто на оладки. Розігріти в каструлі рослинне масло. Кульки з фаршу потрібно по черзі обваляти в борошні і занурити в кляр, а потім смажити на розжареному рослинному маслі до готовності. Готові кульки викласти на серветку, щоб дати стекти зайвому жиру.