Головна » Статті » Рецепти

М'ясні кульки, смажені в пивному клярі
За смаком це блюдо нагадує щось середнє між пельменями і біляшами, він чудово підходять практично до будь-якого гарніру. Для їх приготування знадобляться такі продукти: для фаршу - 700 грамів свинини, одна велика цибулина, чорний мелений перець і сіль за смаком; для кляру - три-чотири курячі яйця, половина склянки пива, чверть чайної ложки соди, сіль і борошно. Також буде потрібно використовувати до двох склянок рослинного масла для смаження м'ясних кульок.
Промиту і зачищену свинину слід пропустити через м'ясорубку разом з великою цибулиною, отриманий фарш посолити і поперчити, а потім перемішати. Сформувати з фаршу кульки.
Приготувати кляр. Яйця збити в міксері, додати до них пиво і соду, посолити і потім знову збити міксером. Додати борошно і знову збити. Кляр повинен вийти по консистенції як тісто на оладки.
Розігріти в каструлі рослинне масло. Кульки з фаршу потрібно по черзі обваляти в борошні і занурити в кляр, а потім смажити на розжареному рослинному маслі до готовності. Готові кульки викласти на серветку, щоб дати стекти зайвому жиру.
Просмотров: 692
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: кляр, кульки

Рекомендовані рецепти:

Яблучний штрудель з-австрийски
Французькі булочки
Вишневий штрудель з сиром
Салат ананасно-маслиновый
Закусочний шпинат
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: