Головна » Статті » Рецепти |
Картопляна запіканка на сковорідці
Запіканку можна зробити на сковорідці під кришкою або традиційно - в духовці. Дуже швидко, і можна придумати різні варіанти виконання. Наприклад, додати ковбасу або шинку, овочі, смажені гриби і так далі. Три середніх картоплини Одне яйце Трохи сиру Один - два помідори Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Свіжа зелень (якщо є) Приготування Картоплю натріть на крупній тертці. Яйце збийте виделкою, змішайте з картоплею. Додайте сіль і перець, улюблені приправи, спеції, можна покласти ложку домашньої аджики, свіжу зелень. Сковорідку змастіть маслом, викладіть картопляну суміш і накрийте сковорідку кришкою. На середньому вогні підсмажуйте низ до рум'яного кольору, а верх тим часом змінить колір (стане майже прозорим). Тепер переверніть лопаткою. На верхню сторону покладіть кружальця помідорів, посипте сиром і знову накрийте кришкою. Готуйте до розплавлення сиру. Така експрес-запіканка дуже добре йде зі свіжими овочами або з квашеною капустою. | |
Просмотров: 2882 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |