Головна » Статті » Рецепти

Картопляна запіканка на сковорідці
Запіканку можна зробити на сковорідці під кришкою або традиційно - в духовці. Дуже швидко, і можна придумати різні варіанти виконання. Наприклад, додати ковбасу або шинку, овочі, смажені гриби і так далі.
Три середніх картоплини
Одне яйце
Трохи сиру
Один - два помідори
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Свіжа зелень (якщо є)

Приготування

Картоплю натріть на крупній тертці. Яйце збийте виделкою, змішайте з картоплею. Додайте сіль і перець, улюблені приправи, спеції, можна покласти ложку домашньої аджики, свіжу зелень.
Сковорідку змастіть маслом, викладіть картопляну суміш і накрийте сковорідку кришкою. На середньому вогні підсмажуйте низ до рум'яного кольору, а верх тим часом змінить колір (стане майже прозорим). Тепер переверніть лопаткою. На верхню сторону покладіть кружальця помідорів, посипте сиром і знову накрийте кришкою. Готуйте до розплавлення сиру. Така експрес-запіканка дуже добре йде зі свіжими овочами або з квашеною капустою.
Просмотров: 2882
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: кришкою, накрийте

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Бісквітний торт на день народження
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Пиріг з грибами і гречкою
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: