Головна » Статті » Рецепти

Рибні палички
В рецепті нічого особливого - просто смачна смажена рибка, а точніше - ніжна і соковита рибка всередині хрусткою панірування.
Ніяких пропорцій в рецепті немає. Просто берете рибне філе (той же пангасіус підійде чудово), яйця, борошно і панірувальні сухарі. Плюс до цього - лимонний сік, сіль, чорний мелений перчик і улюблені приправки для риби. Я замість приправи для риби додаю базилік. Так, ще знадобиться рослинне масло.
Філе ріжемо довгими брусочками (або як вам подобається), збризкуємо лимонним соком, солимо-перчимо, заправляємо спеціями і даємо постояти з півгодини.
В одній тарілочці збиваємо яйця з дрібкою солі, в іншу насипаємо борошно, в третю - панірувальні сухарі. В борошно або В сухарі можна також додати спеції.
Розігріваємо в сковороді олію. Шматочки риби паніруємо в борошні, потім потім у збите яйце, обвалюємо в сухарях і викладаємо в киплячу олію. Обсмажуємо рибку на середньому вогні до золотистого кольору.
Дуже смачно їсти гарячою з соусом тартар (майонез, мариновані або солоні огірочки, зелень і часник).
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарі, Риби

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Торт "Медовик"
Торт "Мурашник"
Шоколадне печиво з кунжутом
Коктейльне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: