В рецепті нічого особливого - просто смачна смажена рибка, а точніше - ніжна і соковита рибка всередині хрусткою панірування. Ніяких пропорцій в рецепті немає. Просто берете рибне філе (той же пангасіус підійде чудово), яйця, борошно і панірувальні сухарі. Плюс до цього - лимонний сік, сіль, чорний мелений перчик і улюблені приправки для риби. Я замість приправи для риби додаю базилік. Так, ще знадобиться рослинне масло. Філе ріжемо довгими брусочками (або як вам подобається), збризкуємо лимонним соком, солимо-перчимо, заправляємо спеціями і даємо постояти з півгодини. В одній тарілочці збиваємо яйця з дрібкою солі, в іншу насипаємо борошно, в третю - панірувальні сухарі. В борошно або В сухарі можна також додати спеції. Розігріваємо в сковороді олію. Шматочки риби паніруємо в борошні, потім потім у збите яйце, обвалюємо в сухарях і викладаємо в киплячу олію. Обсмажуємо рибку на середньому вогні до золотистого кольору. Дуже смачно їсти гарячою з соусом тартар (майонез, мариновані або солоні огірочки, зелень і часник).
|