Головна » Статті » Рецепти

Що і коли солити?
Під час приготування різноманітних страв з різних продуктів, треба знати що і коли слід солити:
М'ясо солять безпосередньо перед обсмажуванням; м'ясний бульйон потрібно солити за півгодини до закінчення варіння; печінку слід солити вже після того, як вона просмажиться, в іншому випадку вона стане твердою.
Рибу обсмажують вже після того, як її посолили і посипали спеціями.
Більшість овочів варять у вже підсоленій воді, ж страви з бобових і картопля фрі солять в кінці приготування. Овочі, які готуються на пару потрібно солити тоді, коли вони стануть м'якими.
Крупи для каш кладуть зазвичай вже в підсолений окріп.
Просмотров: 704
Категория: Рецепти |
| Теги: солити, вже

Рекомендовані рецепти:

Засмажена свиняча грудинка
М'ятне печиво "Мохіто"
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Тістечко пісочне з мигдалем
Ірландський содовий хліб
Тефтелі морквяно-м'ясні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: