Головна » Статті » Рецепти

Десерт "Чорний ліс" (рецепт)
Це німецький класичний десерт, подається він у високому десертному келиху. Готується з сиру (звичайно в ідеалі потрібен якісний досить жирний домашній сир) з додаванням шоколаду, молока, ванільного цукру. Головний інгредієнт, що додає пікантність даного десерту, це вишня. Вишня потрібна саме консервована, не свіжа і не заморожена. Можна вишневий компот відкрити і цю вишеньку з компоту використовувати для десерту.
Сир (грам двісті - триста) треба ретельно збити з двома ложками молока і з цукром + ваніль. Всі додаємо за смаком, якщо сир сухий,то молоко додаємо. Якщо ж сир "мокрий", то можна обійтися і без молока.

Тепер у високий келих накладаємо тонкий шар збитого сиру, потім йде вишенька (один шар), потім натертий на тертці шоколад і знову збитий сирок. Шарів повинно бути багато, власне чим їх буде більше, тим смачніше сам десерт "Чорний ліс".

Келих з десертом на пів годинки треба обов'язково поставити в духовку, тоді він просочується і трохи застигає.
Приємного!
Просмотров: 752
Категория: Рецепти |
| Теги: молока, сир

Рекомендовані рецепти:

"Сніжне" печиво
Манник з цукатами
Фініковий кекс
Українські пампушки з часником
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Торт з мигдальною начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: