Головна » Статті » Рецепти

Сирні булочки
Булочки з явно вираженим сирним смаком, хрусткою скоринкою і м'які-м'які всередині. Дуже вдалий рецепт дріжджовий випічки з сиром.

Ось що нам знадобиться:
Три склянки борошна (може трохи більше)
Чайна ложка з невеликою гіркою сухих дріжджів
Половина чайної ложки солі
Чайна ложка цукру
250 мл теплої води
Дві столових ложки рослинного масла
150 грам сиру в тісто + 50 грам на посипання
Одне яйце для змащування булочок

У теплій воді розчиняємо дріжджі і цукор. Додаємо сіль, половину борошна (борошно просіяти), масло, 150 г тертого сиру. Змішуємо всі інгредієнти, поступово підсипаємо борошно і замішуємо м'яке, гладке тісто. Перекладаємо його в змащену маслом каструлю, накриваємо, прибираємо в тепло години на півтори. За цей час тісто має добре піднятися.
Готове тісто потрібно обім'яти, змастити руки олією і розділити тісто на невеликі кульки (вийде приблизно 15 штук). Сформувати булочки, викласти на деко, залишити на расстойку хвилин на 20. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім дістати, швидко змастити яйцем і посипати сиром. Випікати ще 10 хвилин.
Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Слойки з яблуками
Українські пампушки з часником
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Салат "Цезар" (рецепт)
Слойки з бутербродніци
Французький картопляний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: