Головна » Статті » Рецепти |
Сирні булочки
Булочки з явно вираженим сирним смаком, хрусткою скоринкою і м'які-м'які всередині. Дуже вдалий рецепт дріжджовий випічки з сиром. Ось що нам знадобиться: Три склянки борошна (може трохи більше) Чайна ложка з невеликою гіркою сухих дріжджів Половина чайної ложки солі Чайна ложка цукру 250 мл теплої води Дві столових ложки рослинного масла 150 грам сиру в тісто + 50 грам на посипання Одне яйце для змащування булочок У теплій воді розчиняємо дріжджі і цукор. Додаємо сіль, половину борошна (борошно просіяти), масло, 150 г тертого сиру. Змішуємо всі інгредієнти, поступово підсипаємо борошно і замішуємо м'яке, гладке тісто. Перекладаємо його в змащену маслом каструлю, накриваємо, прибираємо в тепло години на півтори. За цей час тісто має добре піднятися. Готове тісто потрібно обім'яти, змастити руки олією і розділити тісто на невеликі кульки (вийде приблизно 15 штук). Сформувати булочки, викласти на деко, залишити на расстойку хвилин на 20. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім дістати, швидко змастити яйцем і посипати сиром. Випікати ще 10 хвилин. | |
Просмотров: 677 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |