Головна » Статті » Рецепти |
Булочки з ароматним маслом
Дуже смачні булочки можна готувати з різними начинками, основою яких буде вершкове масло. Змішуйте його з ароматними травами, шинкою, сиром, часником - загалом, додавайте що подобається. Для тіста знадобиться 20 грам свіжих дріжджів, столова ложка цукру, чайна ложка солі, дві столові ложки рослинної олії, 200 мл молока (або води), 450-500 грамів борошна. Перший варіант начинки: 70 грам вершкового масла, 2 зубчики часнику, зелень кропу або петрушки, сіль. Другий варіант начинки: 70 грам вершкового масла, 2 столових ложки подрібненої м'яти, столова ложка цукру, ванільний цукор. Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, вливаємо молоко, додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. В кінці додаємо масло. Скачуємо тісто в кулю, перекладаємо в змащену маслом посуд, накриваємо і ставимо в тепле місце для підйому. Тісто ділимо на однакові шматочки (приблизно 12-15 штук). Форму для випічки змащуємо маслом. Робимо круглі булочки і викладаємо у форму одна біля одної. Даємо піднятися в теплому місці. Начинка. Часник пропускаємо через прес, зелень дрібно рубаємо. Змішуємо з маслом, додаємо сіль. Робимо циліндрик, загортаємо масло в плівку і прибираємо в морозилку. Коли булочки підійдуть, в кожній пальцем робимо поглиблення, кладемо по шматочку ароматного масла. Ставимо в духовку і випікаємо 15 хвилин при 200 градусах. | |
Просмотров: 646 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |