Головна » Статті » Рецепти

Булочки з ароматним маслом
Дуже смачні булочки можна готувати з різними начинками, основою яких буде вершкове масло. Змішуйте його з ароматними травами, шинкою, сиром, часником - загалом, додавайте що подобається.

Для тіста знадобиться 20 грам свіжих дріжджів, столова ложка цукру, чайна ложка солі, дві столові ложки рослинної олії, 200 мл молока (або води), 450-500 грамів борошна.
Перший варіант начинки: 70 грам вершкового масла, 2 зубчики часнику, зелень кропу або петрушки, сіль.
Другий варіант начинки: 70 грам вершкового масла, 2 столових ложки подрібненої м'яти, столова ложка цукру, ванільний цукор.

Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, вливаємо молоко, додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. В кінці додаємо масло. Скачуємо тісто в кулю, перекладаємо в змащену маслом посуд, накриваємо і ставимо в тепле місце для підйому.
Тісто ділимо на однакові шматочки (приблизно 12-15 штук). Форму для випічки змащуємо маслом. Робимо круглі булочки і викладаємо у форму одна біля одної. Даємо піднятися в теплому місці.
Начинка. Часник пропускаємо через прес, зелень дрібно рубаємо. Змішуємо з маслом, додаємо сіль. Робимо циліндрик, загортаємо масло в плівку і прибираємо в морозилку.
Коли булочки підійдуть, в кожній пальцем робимо поглиблення, кладемо по шматочку ароматного масла. Ставимо в духовку і випікаємо 15 хвилин при 200 градусах.
Просмотров: 611
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, маслом

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Сирні кекси з кропом і кмином
Булочки-рулетики до чаю
Сирний торт з персиками
Салат "Божа корівка"
Сирні конвертики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: