Головна » Статті » Рецепти |
Мигдальне печиво
За цим рецептом можна зробити печиво з будь-якими горішками, не тільки з мигдалем. Цілком підійдуть і волоські, фундук, потрібно лише підібрати відповідну есенцію або зробити печиво без ароматизатора. 100 грам мигдалю 50 г дрібного цукру Дві столові ложки борошна Три яєчних білка Дві - три крапельки мигдальної есенції Мигдальні горішки залити окропом на десять хвилин, потім воду злити, зняти з горішків шкірку, обсушити їх на серветці. Щоб справа пішла швидше, можна прогріти горіхи на сухій сковороді на слабкому вогні. Обсушені і очищені горіхи перемолоти на борошно в блендері або в кавомолці. Розігріти духовку до 150 градусів, застелити деко папером для випічки. Білки збити з цукром, додати мигдалеву есенцію і продовжити збивати до піни (не до піків). Додати змішаний з борошном мигдаль, перемішати. Тісто перекласти в кондитерський мішок, відсадити на деко кругле печиво. Можна просто викласти тісто ложкою. Випікається печиво двадцять хвилин, потім температура збільшується до 180 градусів і печиво випікається ще три - чотири хвилини. Воно повинно злегка підрум'янитися по краях. Готове печиво відразу зняти з дека і остудити на решітці. | |
Просмотров: 758 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |