Головна » Статті » Рецепти

Мигдальне печиво
За цим рецептом можна зробити печиво з будь-якими горішками, не тільки з мигдалем. Цілком підійдуть і волоські, фундук, потрібно лише підібрати відповідну есенцію або зробити печиво без ароматизатора.
100 грам мигдалю
50 г дрібного цукру
Дві столові ложки борошна
Три яєчних білка
Дві - три крапельки мигдальної есенції

Мигдальні горішки залити окропом на десять хвилин, потім воду злити, зняти з горішків шкірку, обсушити їх на серветці. Щоб справа пішла швидше, можна прогріти горіхи на сухій сковороді на слабкому вогні.
Обсушені і очищені горіхи перемолоти на борошно в блендері або в кавомолці.
Розігріти духовку до 150 градусів, застелити деко папером для випічки.
Білки збити з цукром, додати мигдалеву есенцію і продовжити збивати до піни (не до піків). Додати змішаний з борошном мигдаль, перемішати.
Тісто перекласти в кондитерський мішок, відсадити на деко кругле печиво. Можна просто викласти тісто ложкою.
Випікається печиво двадцять хвилин, потім температура збільшується до 180 градусів і печиво випікається ще три - чотири хвилини. Воно повинно злегка підрум'янитися по краях. Готове печиво відразу зняти з дека і остудити на решітці.
Просмотров: 758
Категория: Рецепти |
| Теги: градусів, печиво

Рекомендовані рецепти:

Мигдальної-кукурудзяний кекс
Манник з цукатами
Яблучний-вишневий соложеник
Лимонне задоволення
Ліниві голубці з грибами
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: