Капуста кольрабі є дуже корисним для здоров'я овочем і з неї виходять дуже смачні страви! Ось рецепт одного з них - фаршированої запеченої кольрабі. Для цієї страви будуть необхідні такий набір інгредієнтів: 1,2 кілограма капусти кольрабі, 250 грамів курячого філе (краще грудки), 100 грамів печериць, 50 г моркви, 100 г консервованого зеленого горошку, 100-150 г сиру твердих сортів, 30-40 грамів рослинної олії, зелень кропу, сіль і перець за смаком. Кольрабі необхідно почистити і вирізати серединку, яку потрібно дрібно нашаткувати. Куряче філе відварити і потім дрібно нарізати. Печериці нарізати тонкими скибочками, а моркву натерти на крупній тертці. Розігріти в сковороді олію і злегка обсмажити в ньому нашатковану капусту, потім додати туди гриби, куряче м'ясо, моркву, посолити, поперчити і злегка обсмажити. Додати туди ж консервований горошок і подрібнену зелень, трохи загасити. Цією сумішшю нафарширувати кольрабі, зверху посипати їх тертим сиром і запікати в духовці при 150 градусах до готовності.
|