Головна » Статті » Рецепти

Кольрабі запечена
Капуста кольрабі є дуже корисним для здоров'я овочем і з неї виходять дуже смачні страви! Ось рецепт одного з них - фаршированої запеченої кольрабі.
Для цієї страви будуть необхідні такий набір інгредієнтів: 1,2 кілограма капусти кольрабі, 250 грамів курячого філе (краще грудки), 100 грамів печериць, 50 г моркви, 100 г консервованого зеленого горошку, 100-150 г сиру твердих сортів, 30-40 грамів рослинної олії, зелень кропу, сіль і перець за смаком.
Кольрабі необхідно почистити і вирізати серединку, яку потрібно дрібно нашаткувати. Куряче філе відварити і потім дрібно нарізати. Печериці нарізати тонкими скибочками, а моркву натерти на крупній тертці.
Розігріти в сковороді олію і злегка обсмажити в ньому нашатковану капусту, потім додати туди гриби, куряче м'ясо, моркву, посолити, поперчити і злегка обсмажити. Додати туди ж консервований горошок і подрібнену зелень, трохи загасити.
Цією сумішшю нафарширувати кольрабі, зверху посипати їх тертим сиром і запікати в духовці при 150 градусах до готовності.
Просмотров: 562
Категория: Рецепти |
| Теги: кольрабі, страви

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Салат "Букет нареченої"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Паштет по-східному
Сочні з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: