Головна » Статті » Рецепти |
Яблучна гірчиця
Думаю, в сезон яблук цей рецепт буде дуже до речі. Смак гірчиці можна регулювати додаванням оцту і цукру, але не захоплюватися, щоб не перебити тонкий аромат і смак яблук. Ось що нам знадобиться: Три кислих яблука (ідеально підійде Антонівка) Три столові ложки сухої гірчиці в порошку Три столові ложки білого винного оцту Дві столові ложки цукру Чайна ложка солі Кілька горошин чорного запашного перцю Яблука миємо, запікаємо в духовці до м'якості. Поки печуться яблука, злегка підігріваємо оцет, кидаємо в нього запашний перець (в оригінальному рецепті ще додавалися три гвоздички, але на мій смак вона переб'є, так що - це за бажанням). Даємо трохи постояти, додаємо сіль і цукор. Розмішуємо до повного розчинення. Спечені яблука очищаємо від шкірки і насіння, протираємо через сито або подрібнюємо в блендері до пюреобразного стану. Чотири столові ложки яблучного пюре змішуємо з сухою гірчицею, розтираємо дуже ретельно, щоб не було грудочок. Вливаємо оцет (горошинки перцю прибрати), розмішуємо. Викладаємо готову гірчицю в баночку з кришкою, прибираємо в холодильник. Через три дні гірчиця буде готова. | |
Просмотров: 716 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |