Головна » Статті » Рецепти


Риба один з найцінніших продуктів, тому господині намагаються частіше цей продукт використовувати при приготуванні. Рибу і тушкують і смажать, і відварюю, і роблять пироги. Даний рецепт передбачає готувати рибу в молоці.
Інгредієнти:

Вершкове масло - одна столова ложка;
Морський окунь - п'ятсот грамів;
Молоко - один стакан;
Мелені...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

З тріски можна приготувати багато чудових страв, зокрема можна приготувати з лимоном і морквою.
Інгредієнти:

Морква - три штуки;
Тріска - шістсот - вісімсот грамів;
Лавровий лист - дві штуки;
Корінь селери - одна штука;
Ріпчаста цибуля - дві головки;
Запашний перець горошком - шість штук;
Вершкове масло...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

В багатошаровій сирна основа, яблучна начинка і сметанний крем. У це смачне поєднання можна додати ще жменьку родзинок - до начинки або крем, за бажанням.
Що знадобиться для тіста
200 грам борошна
100 грам цукру
100 грам маргарину
100 грам сиру
Чайна ложка розпушувача
Для начинки - 700 грам яблук,...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Для цього джему відбираємо дрібну зрілу суницю в розпал сезону. Джем вийде темно-рубіновим, ароматною і дуже смачною. Традиційно цей джем готують в мідному тазі або мідної каструлі. Перед тим як почистити, суничні ягоди промийте в тазі з водою і викладіть на друшляк. Коли вони стечуть, почистіть їх і розкладіть...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

З перлової крупи можна приготувати смачну страву під назвою «Перлотто».
Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста - одна велика головка;
Перловка - триста грамів;
Помідори - п'ять штук;
Часник - два зубчики;
Овочевий бульйон - вісімсот грамів;
Біле вино - сто п'ятдесят мілілітрів;
Масло рослинне - три столові ложки;
Пармезан - сорок...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

У цьому супчику зібрані всі корисні продукти - сочевиця, біле куряче м'ясо і овочі. Заправити його можна вершками, а якщо не любите їх, то покладіть плавлений сирок, суп вийде зовсім не жирним.
Що знадобиться для приготування
800 мл. води
Половина курячої грудки
Одна цибулина
Одна морквина
Один болгарський перець
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачне і корисне можна приготувати різотто з додаванням буряків.
Інгредієнти:

Буряк - дві штуки;
Цибуля ріпчаста - дві головки;
Рис - триста п'ятдесят грамів;
Овочевий бульйон - один літр;
Часник - два зубчики;
Пармезан - чотири столові ложки;
Олія оливкова - чотири столові ложки;
Масло вершкове -...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля за цим рецептом можна приготувати про запас» - запекти картоплю, нафарширувати її начинкою порціями і загорнути у фольгу. Зберігати в холодильнику і розігрівати в міру необхідності.
Що знадобиться для приготування
Картоплю (краще довгастої форми)
Сир двох сортів
Варена ковбаса або шинка
Свіжа зелень (кріп, петрушка)
Майонез
Часник
Спеції...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Взимку дуже хочеться скуштувати трохи літа, тому цей рецепт буде дуже навіть до речі. Освіжаючий аромат малосольного огірка додасть теплоти і фарб у морозний день.
Інгредієнти:

Огірки свіжі довгі – дві штуки;
Кріп;
Часник – три зубки;
Сіль – одна чайна ложка.

Процес приготування:

огірки Треба...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей оцет, якщо розбавити його теплою водою, - відмінний засіб від хвороб горла. В Англії в старовину під час холодів його давали дітям в приватних школах перед сном. В Йоркширі такий оцет подають до знаменитого пудингу. Малиновий оцет буде чудовою приправою для різних салатів.
Для приготування літра малинового оцту...
Переглядів: 835
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1701-1710 1711-1720 1721-1730 1731-1740 1741-1750 ... 4691-4700 4701-4708