Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з куркою і сочевицею?
У цьому супчику зібрані всі корисні продукти - сочевиця, біле куряче м'ясо і овочі. Заправити його можна вершками, а якщо не любите їх, то покладіть плавлений сирок, суп вийде зовсім не жирним.
Що знадобиться для приготування
800 мл. води
Половина курячої грудки
Одна цибулина
Одна морквина
Один болгарський перець
Два черешка селери
Половина склянки сочевиці (червоної або зеленої)
200 мл. вершків
Зелень
Сіль за смаком
Вершкове масло

Приготування

Сочевицю промиваємо, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, робимо повільний вогонь і залишаємо сочевицю варитися.
Шаткуємо цибулю і моркву, перець ріжемо кубиками, селеру - кружечками. У сковорідці розігріваємо трохи вершкового масла, викладаємо відразу всі овочі і злегка обсмажуємо. Додаємо дрібно нарізану сиру курячу грудку. На маленькому вогні підсмажити овочі і курку десять хвилин. Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю з сочевицею, додаємо вершки або плавлений сирок, солимо за смаком, залишаємо суп на повільному вогні нудитися. Через десять хвилин кладемо дрібно нарізану зелень, вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися хвилин п'ять. Суп готовий. Приємного апетиту!
Просмотров: 406
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, суп

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Салат "Букет тюльпанів"
Розсипчастий пиріг з курагою
Шоколадний кекс
Яєчня по-італійськи
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: