Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп з куркою і сочевицею?
![]() Що знадобиться для приготування 800 мл. води Половина курячої грудки Одна цибулина Одна морквина Один болгарський перець Два черешка селери Половина склянки сочевиці (червоної або зеленої) 200 мл. вершків Зелень Сіль за смаком Вершкове масло Приготування Сочевицю промиваємо, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, робимо повільний вогонь і залишаємо сочевицю варитися. Шаткуємо цибулю і моркву, перець ріжемо кубиками, селеру - кружечками. У сковорідці розігріваємо трохи вершкового масла, викладаємо відразу всі овочі і злегка обсмажуємо. Додаємо дрібно нарізану сиру курячу грудку. На маленькому вогні підсмажити овочі і курку десять хвилин. Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю з сочевицею, додаємо вершки або плавлений сирок, солимо за смаком, залишаємо суп на повільному вогні нудитися. Через десять хвилин кладемо дрібно нарізану зелень, вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися хвилин п'ять. Суп готовий. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 472 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |