Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яблучний пиріг з кремовою начинкою?
В багатошаровій сирна основа, яблучна начинка і сметанний крем. У це смачне поєднання можна додати ще жменьку родзинок - до начинки або крем, за бажанням.
Що знадобиться для тіста
200 грам борошна
100 грам цукру
100 грам маргарину
100 грам сиру
Чайна ложка розпушувача
Для начинки - 700 грам яблук, дві столові ложки цукру, сік одного лимона, пакетик ванільного цукру
Для заливки - два яйця, 200 грам сметани, дві столових ложки крохмалю, столова ложка цукру
Приготування

Сир розминаємо. Маргарин рубаємо з борошном і перетираємо в крихту. Збиваємо з цукром, додаємо сир, розпушувач, замішуємо тісто. Обмотуємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на півгодини.
Для начинки яблука ріжемо невеликими скибочками, викладаємо на сковорідку і тушкуємо з цукром, в кінці додаємо лимонний сік і ванільний цукор.
Форму з бортиками застеляємо папером для випічки тісто розкачуємо за розміром форми (з урахуванням бортів) і викладаємо у форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо десять хвилин.
Для заливки змішати яйця зі сметаною (в неї додати крохмаль) і цукром.
Дістаємо корж з духовки, викладаємо начинку з яблук і виливаємо заливку. Повертаємо в духовку, випікаємо ще півгодини. Готового пирога даємо охолонути і посипаємо цукровою пудрою.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Салат "Крабик" (рецепт)
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Мигдальної-яблучний пиріг
Торт "Медове поліно"
Печінковий салат з буряком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: