Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яблучний пиріг з кремовою начинкою?
В багатошаровій сирна основа, яблучна начинка і сметанний крем. У це смачне поєднання можна додати ще жменьку родзинок - до начинки або крем, за бажанням. Що знадобиться для тіста 200 грам борошна 100 грам цукру 100 грам маргарину 100 грам сиру Чайна ложка розпушувача Для начинки - 700 грам яблук, дві столові ложки цукру, сік одного лимона, пакетик ванільного цукру Для заливки - два яйця, 200 грам сметани, дві столових ложки крохмалю, столова ложка цукру Приготування Сир розминаємо. Маргарин рубаємо з борошном і перетираємо в крихту. Збиваємо з цукром, додаємо сир, розпушувач, замішуємо тісто. Обмотуємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на півгодини. Для начинки яблука ріжемо невеликими скибочками, викладаємо на сковорідку і тушкуємо з цукром, в кінці додаємо лимонний сік і ванільний цукор. Форму з бортиками застеляємо папером для випічки тісто розкачуємо за розміром форми (з урахуванням бортів) і викладаємо у форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо десять хвилин. Для заливки змішати яйця зі сметаною (в неї додати крохмаль) і цукром. Дістаємо корж з духовки, викладаємо начинку з яблук і виливаємо заливку. Повертаємо в духовку, випікаємо ще півгодини. Готового пирога даємо охолонути і посипаємо цукровою пудрою. | |
Просмотров: 633 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |