Головна » Статті » Рецепти |
Практично ні один виріб з тіста не обходиться без яєць. Вони надають приготовляемым виробів колер, пористість і, звичайно ж, смак. Але при використанні яєць треба пам'ятати і про заходи обережності. На шкаралупі пташиних яєць накопичується чимала кількість бактерій, які можуть випадково потрапити в готується продукт. Щоб уникнути цього, необхідно попередньо обробити яєчну шкаралупу содовим розчином, для приготування якого треба до одній склянці води всипати половину чайної ложечки соди. Після... |
У чому якості борошняних страв залежать від використовуваної при їх приготуванні рідини, тому дуже важливо знати, яка рідина краще підходить для приготування того чи іншого виробу. І, як правило, ця рідина вимагає попередньої підготовки. Яку ж рідину використовують в кондитерських виробах? Найчастіше такою рідиною може бути молоко, очищена вода, кисляк, сироватка, вино, горілка, вершки. Для приготування дріжджового тіста використовують, як правило, молоко або воду. Їх обов'язково потрібно... |
Смачне і ароматне печиво можна приготувати з суміші борошна: пшеничної і гречаної. Якщо у вас немає гречаної муки, не біда. Легко можна скористатися кавомолкою і розмолоти гречану крупу. Інгредієнти: Борошно гречана - 1 стакан; Борошно пшеничне - 1 склянка; Крохмаль - півсклянки; Розпушувач - півтори чайних ложок; Сіль - 1 чайна ложка; Яйця курячі - 2 штуки; Кефір - 4 - 6 десертних ложок; Цукор -... |
Зіпсувати смак шашлику можна досить легко. Так що ж треба робити, щоб все таки смак шашлику не зіпсувався? |