Головна » Статті » Рецепти


Практично ні один виріб з тіста не обходиться без яєць. Вони надають приготовляемым виробів колер, пористість і, звичайно ж, смак. Але при використанні яєць треба пам'ятати і про заходи обережності.
На шкаралупі пташиних яєць накопичується чимала кількість бактерій, які можуть випадково потрапити в готується продукт. Щоб уникнути цього, необхідно попередньо обробити яєчну шкаралупу содовим розчином, для приготування якого треба до одній склянці води всипати половину чайної ложечки соди. Після...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

У чому якості борошняних страв залежать від використовуваної при їх приготуванні рідини, тому дуже важливо знати, яка рідина краще підходить для приготування того чи іншого виробу. І, як правило, ця рідина вимагає попередньої підготовки. Яку ж рідину використовують в кондитерських виробах?
Найчастіше такою рідиною може бути молоко, очищена вода, кисляк, сироватка, вино, горілка, вершки.

Для приготування дріжджового тіста використовують, як правило, молоко або воду. Їх обов'язково потрібно...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачне і ароматне печиво можна приготувати з суміші борошна: пшеничної і гречаної. Якщо у вас немає гречаної муки, не біда. Легко можна скористатися кавомолкою і розмолоти гречану крупу.
Інгредієнти:

Борошно гречана - 1 стакан;
Борошно пшеничне - 1 склянка;
Крохмаль - півсклянки;
Розпушувач - півтори чайних ложок;
Сіль - 1 чайна ложка;
Яйця курячі - 2 штуки;
Кефір - 4 - 6 десертних ложок;
Цукор -...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Зіпсувати смак шашлику можна досить легко. Так що ж треба робити, щоб все таки смак шашлику не зіпсувався?
найголовніше - вибір м'яса. Шашлик буде жорстким і не смачним, якщо ви не правильно вибрати м'ясо для нього. Яке м'ясо не годиться для приготування по справжньому смачного шашлику?
Не годиться заморожене м'ясо, старе м'ясо (яке більше місяця пролежала в морозилці). З замороженого шматка свинини звичайно можна приготувати шашлик, попередньо...

Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Не завжди діти з задоволенням їдять м'ясні котлети, і щоб маленькі прівереди з'їдали свою порцію придумано чимало кумедних в оформленні рецептів. Вони підійдуть як на кожен день, так і для спеціально приготованого дитячого столу з будь - якої нагоди. Ось один з них - м'ясні зрази з сиром.
Що знадобиться...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачні і ніжні котлети можна приготувати з червоної риби, додавши картопляне пюре і зелень.
Інгредієнти:

Риба червона - чотириста грамів;
Картопля - вісімсот грамів;
сире Яйце - одна штука;
Помідори - дві штуки;
Масло вершкове - п'ятдесят грамів;
Лук зелений - один пучок;
Кріп - один пучок;
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом? Приготуйте закуску з сиру з курагою. Вона відмінно підійде до червоного вина і точно не буде обділена увагою - яскраві і апетитні скибочки сиру, викладені на листя зеленого салату, чудово прикрасять святковий стіл.
Що знадобиться для приготування
150 грам твердого сиру
100 грам кураги
Переглядів: 698
Рецепти | | Коментарі (0)

Ці оладки дуже нагадують пиріжки з яйцем і цибулею. Хоча готуються набагато швидше і вимагають не так багато часу для їх приготування. Це дуже швидкий і легкий спосіб приготування оладок.
Інгредієнти:

Для тіста:

Кефір - сто двадцять п'ять грамів;
Сметана - сто двадцять п'ять грамів;
Яйце...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецептів морквяних котлеток дуже багато, в основному в них використовується свіжа морква. Можна приготувати котлети з вареної моркви, вони вийдуть більш ніжними. Є два варіанти - солодкі для дітей, і звичайні котлети в які додано спеції за смаком - ці підійдуть для дорослих.
Що знадобиться для приготування
Три -...
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

Лимонних пирогів, як і яблучних дуже і дуже багато. Є класичні, де начинка з лимонів, в інших пирогах лимонний сік додається тісто, є начинка з цедрою і без - словом, пляцки на будь-який смак. Додаю в колекцію ще один рецепт.
Що знадобиться для приготування
Один великий лимон
Пачка маргарину (200...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1681-1690 1691-1700 1701-1710 1711-1720 1721-1730 ... 4691-4700 4701-4708