Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясні колобки з сирною начинкою?
Не завжди діти з задоволенням їдять м'ясні котлети, і щоб маленькі прівереди з'їдали свою порцію придумано чимало кумедних в оформленні рецептів. Вони підійдуть як на кожен день, так і для спеціально приготованого дитячого столу з будь - якої нагоди. Ось один з них - м'ясні зрази з сиром.
Що знадобиться з продуктів
500 грам фаршу (для дітей краще брати курячий фарш)
100 грам твердого сиру
Пучок кропу
Кілька скибочок білого батона
Молоко
Одне яйце
Болгарський перець і кілька маслин для прикраси
Сіль, часник і мелений перець за смаком (часник і перець не обов'язково додавати)

Приготування

Хліб розмочуємо в молоці і злегка віджимаємо. Додаємо до фаршу, вбиваємо яйце, солимо і перчимо за смаком. Якщо додаєте часник, його потрібно пропустити через прес або дуже дрібно порубати. Вимішуємо фарш до однорідного стану і прибираємо на півгодини в холодильник.
Сир ріжемо невеликими шматочками. Від фаршу відокремлюємо шматочок, робимо з нього коржик, в центр якої кладемо скибочку сиру і на нього - гілочку кропу. Робимо другий корж з фаршу і накриваємо начинку. Формуємо круглу котлетку, викладаємо її на деко (його застелити папером для випічки). Коли всі котлетки опиняться на деку, ріжемо дрібними кубиками маслини, перець нарізаємо тонкими часточками. Вставляємо в колобки три кубика маслин - це очки і носик, а з болгарського перцю робимо рот. На деко наливаємо трохи водички, щоб колобки вийшли соковитими, і запікаємо в духовці на середньому вогні сорок хвилин. Готові колобки прикрашаємо кропом.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Колобки

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "Пікантні"
Баклажани по-корейськи
Салат з квасолі і курки
Овочевий суп-пюре з каррі
Курячий суп із зеленим горошком
Кокосове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: