Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати морквяні котлетки?
Рецептів морквяних котлеток дуже багато, в основному в них використовується свіжа морква. Можна приготувати котлети з вареної моркви, вони вийдуть більш ніжними. Є два варіанти - солодкі для дітей, і звичайні котлети в які додано спеції за смаком - ці підійдуть для дорослих. Що знадобиться для приготування Три - чотири великих морквини Одне яйце Манна крупа (котлети і для панірування) Сіль Цукор (якщо робите солодкі для дітей) Спеції за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Моркву відварюємо на пару, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертці. Злегка віджимаємо рідина. Додаємо яйце, якщо робите дітям, то за смаком додайте цукор, якщо не солодкі котлетки, то приправляйте спеціями, перцем, підсолити і акуратно частинами всипайте манку, відразу ж вимішуючи фарш. У несолодкі котлети можна додати дрібно нарізану шинку або ковбасу. Маса після вимішування повинна стати по консистенції підходящої для формування котлет. Робимо котлети довільної форми, обвалюємо в манці і викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. Можна подавати зі сметаною як самостійне блюдо або гарнір з вареного рису і приготувати соус. | |
Просмотров: 663 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |