Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати морквяні котлетки?
Рецептів морквяних котлеток дуже багато, в основному в них використовується свіжа морква. Можна приготувати котлети з вареної моркви, вони вийдуть більш ніжними. Є два варіанти - солодкі для дітей, і звичайні котлети в які додано спеції за смаком - ці підійдуть для дорослих.
Що знадобиться для приготування
Три - чотири великих морквини
Одне яйце
Манна крупа (котлети і для панірування)
Сіль
Цукор (якщо робите солодкі для дітей)
Спеції за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Моркву відварюємо на пару, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертці. Злегка віджимаємо рідина. Додаємо яйце, якщо робите дітям, то за смаком додайте цукор, якщо не солодкі котлетки, то приправляйте спеціями, перцем, підсолити і акуратно частинами всипайте манку, відразу ж вимішуючи фарш. У несолодкі котлети можна додати дрібно нарізану шинку або ковбасу. Маса після вимішування повинна стати по консистенції підходящої для формування котлет.
Робимо котлети довільної форми, обвалюємо в манці і викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору.
Можна подавати зі сметаною як самостійне блюдо або гарнір з вареного рису і приготувати соус.
Просмотров: 450
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, солодкі

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Яблучний пиріг з штрейзеля
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Шоколадний пломбір
Цибулевий джем
Пісні рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: