Головна » Статті » Рецепти


Приготовані за цим рецептом огірочки будуть готові вже через добу. Виходять вони смачними і хрусткими.
Що нам знадобиться
Кілограм огірків
Три часточки часнику
Шість горошин чорного перцю
Шість горошин запашного перцю
Кілька листочків вишні та чорної смородини
Листя хрону
Три – чотири парасольки кропу

Для маринаду

Літр води,...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

З домашнім хлібом не зрівняється ніякий магазинний. Звичайно, для його приготування потрібно час, але ж можна спекти у вихідний день відразу кілька паляниць і потім розігрівати в духовці або в мікрохвильовій печі. Ну а якщо дуже захочеться ароматного, свіжого хлібця, приготуйте коржі по цьому рецепту.
Що знадобиться для приготування
Переглядів: 751
Рецепти | | Коментарі (0)

Легке і оригінальне блюдо можна приготувати з відвареного буряка, улюблених м'яких сирів і хлібних сухарів.
Інгредієнти:
Буряк варена - чотири штуки;
Сир м'який - сто грамів;
Маскарпоне - сто грамів;
Оцет винний - одна столова ложка;
Масло рослинне - дві або три столових ложки;
Гірчиця - одна столова ложка;
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Концентрований чайний оцет готується з настою чайного гриба, і він нічим не поступається звичайному оцту. За смаковими якостями чайний оцет цінується набагато вище, він корисніший для організму і діє м'якше і природніше.
Щоб приготувати чайний оцет потрібно дати настоятися чайного гриба не менше двох місяців, потім настій злити, прокип'ятити...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Продумуючи оформлення святкового столу, кожна господиня намагається не тільки підібрати оригінальні і смачні страви, але й по-особливому їх прикрасити і подати.
Дуже популярно оформлення страв за допомогою карвінгу - нарізаних особливим чином овочів. Якщо брати більш прості і доступні варіанти, то в якості прикраси використовуються оливки, маслини, кружечки солодкого...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування чудового сніданку або вечері знадобиться мінімум продуктів і часу. Фрукти вибирайте будь-які, які подобаються, але краще щоб вони були з м'ясистою м'якоттю. Добре підійдуть персики, абрикоси, сливи.
Необхідні продукти
Скибочки білого батона
100 - 150 грам сиру
Трохи молока
Дві столові ложки сметани
Одне яйце
Цукор за смаком
Переглядів: 691
Рецепти | | Коментарі (0)

Суфле - особливе блюдо. Воно не терпить розігрівання, його подають на стіл негайно ж після приготування, поки воно не осіло. У приготуванні суфле є деякі тонкощі, але освоїти їх нескладно.
Необхідні продукти
500 грам рибного філе (краще брати «благородну» рибу - форель, сьомга)
Два яйця
50 грам вершкового сиру
100...
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Курку можна приготувати з гарбузом, таке блюдо буде дуже поживним і смачним.
Інгредієнти:


Гарбуз - півкілограма;
Стегна курячі - один кілограм;
Печериці - триста грамів;
Цибуля ріпчаста - одна - дві головки;
Вершки - двісті п'ятдесят мілілітрів;
Перець, сіль і спеції.
Олія рослинна зелень.
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Буквально кілька крапель цього чудового оцту додадуть незвичайний смак ваших улюблених страв. Після приготування кетчуп повинен настоятися.
Для приготування 1,25 літра нам буде потрібно:
шість великих лимонів;
30 грамів цибулі-шарлота(дрібно порізати);
90 грамів солі;
один зубчик мелкопорезанного часничку;
1 чайна ложка товченого мускатного кольору»;
15 грамів меленого...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибу у фользі краще готувати порційно і ось чому. У всіх різні смакові пристрасті - хто-то любить гостру рибку, а хтось віддає перевагу дієтичній рибу з овочами, але і тут всім не догодити. Якщо ж приготувати рибу порційно, то в одну порцію можна додати моркву, а тим, хто не...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1691-1700 1701-1710 1711-1720 1721-1730 1731-1740 ... 4691-4700 4701-4708