Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибу з морквою в фользі?
Рибу у фользі краще готувати порційно і ось чому. У всіх різні смакові пристрасті - хто-то любить гостру рибку, а хтось віддає перевагу дієтичній рибу з овочами, але і тут всім не догодити. Якщо ж приготувати рибу порційно, то в одну порцію можна додати моркву, а тим, хто не на дієті - картоплю, цибулю і так далі.
Що знадобиться для приготування
Стейки будь-якої риби
Спеції для риби, перець, сіль
Морквина (інші овочі за бажанням)
Лимонний сік

Приготування

За два - три години до приготування рибу натираємо спеціями, сіллю, приправляємо перцем і щедро поливаємо лимонним соком. На лимонний сік не скупіться - риба добре промаринується і в результаті вийде дуже смачне блюдо. Маринувати рибку краще при кімнатній температурі.
Чистимо моркву і нарізаємо її кружечками товщиною в півсантиметра. Шматок фольги змащуємо олією, викладаємо моркву в один - два шари, посипаємо її спеціями і зверху укладаємо рибу. Якщо робите з картоплею, то вниз покладіть картоплю, потім цибулю і риба. Поливаємо залишками маринаду, щільно загортаємо фольгу і ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів 20 - 30 хвилин (в залежності від величини шматочків).
Щоб рибка не підгоріла, налийте на деко трохи водички і по мірі википання підливайте окріп.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, моркву

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Ягідне хмарина"
Кексики з вишнею
Мафіни з бананом і горіхами
Святковий торт "Смородинка"
Хлібні булочки з розмарином
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: