Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу з морквою в фользі?
Рибу у фользі краще готувати порційно і ось чому. У всіх різні смакові пристрасті - хто-то любить гостру рибку, а хтось віддає перевагу дієтичній рибу з овочами, але і тут всім не догодити. Якщо ж приготувати рибу порційно, то в одну порцію можна додати моркву, а тим, хто не на дієті - картоплю, цибулю і так далі. Що знадобиться для приготування Стейки будь-якої риби Спеції для риби, перець, сіль Морквина (інші овочі за бажанням) Лимонний сік Приготування За два - три години до приготування рибу натираємо спеціями, сіллю, приправляємо перцем і щедро поливаємо лимонним соком. На лимонний сік не скупіться - риба добре промаринується і в результаті вийде дуже смачне блюдо. Маринувати рибку краще при кімнатній температурі. Чистимо моркву і нарізаємо її кружечками товщиною в півсантиметра. Шматок фольги змащуємо олією, викладаємо моркву в один - два шари, посипаємо її спеціями і зверху укладаємо рибу. Якщо робите з картоплею, то вниз покладіть картоплю, потім цибулю і риба. Поливаємо залишками маринаду, щільно загортаємо фольгу і ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів 20 - 30 хвилин (в залежності від величини шматочків). Щоб рибка не підгоріла, налийте на деко трохи водички і по мірі википання підливайте окріп. | |
Просмотров: 593 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |