Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати швидкі малосольні огірочки?
Приготовані за цим рецептом огірочки будуть готові вже через добу. Виходять вони смачними і хрусткими. Що нам знадобиться Кілограм огірків Три часточки часнику Шість горошин чорного перцю Шість горошин запашного перцю Кілька листочків вишні та чорної смородини Листя хрону Три – чотири парасольки кропу Для маринаду Літр води, півтори столові ложки солі, два лаврових листочка Приготування Огірки миємо під проточною водою і обрізаємо з двох сторін. Літр води доводимо до кипіння, додаємо сіль і лаврушку. Проварюємо десять хвилин. У півторалітрову банку або в невелику каструлю на дно укладаємо промиті листя хрону, листя вишні і смородини і очищений часник (часточки розрізати навпіл). Додати обидва види перцю, кріп. Покласти огірки, перекладаючи їх вишневими листям, зверху покласти парасольку кропу. З маринаду прибираємо лаврушки і заливаємо киплячою рідиною огірки до країв банки. Банку закриваємо, залишаємо остигати. Коли повністю охолоне, переставляємо в холодильник. Готові огірки будуть через добу. Якщо взяти дрібні огірочки, вони приготуються швидше. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |