Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати швидкі малосольні огірочки?
Приготовані за цим рецептом огірочки будуть готові вже через добу. Виходять вони смачними і хрусткими.
Що нам знадобиться
Кілограм огірків
Три часточки часнику
Шість горошин чорного перцю
Шість горошин запашного перцю
Кілька листочків вишні та чорної смородини
Листя хрону
Три – чотири парасольки кропу

Для маринаду

Літр води, півтори столові ложки солі, два лаврових листочка
Приготування

Огірки миємо під проточною водою і обрізаємо з двох сторін.
Літр води доводимо до кипіння, додаємо сіль і лаврушку. Проварюємо десять хвилин. У півторалітрову банку або в невелику каструлю на дно укладаємо промиті листя хрону, листя вишні і смородини і очищений часник (часточки розрізати навпіл). Додати обидва види перцю, кріп. Покласти огірки, перекладаючи їх вишневими листям, зверху покласти парасольку кропу.
З маринаду прибираємо лаврушки і заливаємо киплячою рідиною огірки до країв банки. Банку закриваємо, залишаємо остигати. Коли повністю охолоне, переставляємо в холодильник. Готові огірки будуть через добу. Якщо взяти дрібні огірочки, вони приготуються швидше.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки, огірочки

Рекомендовані рецепти:

Яблучно-горіховий кекс з корицею
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Яблука, фаршировані салатом
Рецепт паски
Сорбе з чорної смородини
Відкритий пиріг з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: